Za vjenčanje iz snova na listi prioriteta svake mladenke definitivno je vjenčanica. Potraga za onom pravom nije nimalo laka pa svaki pogled čak i na izdanja koja u omiljenim serijama nose glavne junakinje olakšavaju izbor. Donosimo vjenčanice u kojima su glumice 'Larinog izbora' stale pred oltar i tako inspirirale dame za svoju vjenčanu haljinu iz snova

Jedni od ključnih trenutaka serije 'Larin izbor' koji su nekim gledateljima izmamili i pokoju suzu na licu, svakako su izazvale junakinje koje su sudbonosno 'da' izrekle u prelijepim vjenčanicama.

>>Larin izbor: Kako izgleda 'najglamuroznija vjenčanica u svemiru'?

U prvoj sezoni popularne serije Doris Pinčić u ulozi Lare oduševila je u korzet vjenčanici s potpisom Vere Wang, dok scena u kojoj zaljubljeno gleda voljenog Jakova odjevena u čipkastu vjenčanicu zasigurno spada u najromantičnije trenutke TV serijala.

>>Doris Pinčić: Tijelo prekriveno čipkom

Pamtimo tako Karmen koju utjelovljuje Ornela Vištica u bijeloj vjenčanici s plavom mašnom koju potpisuje Envy Room ili pak Leilu koja je u jednostavnoj koktel vjenčanici pristala na vječnu ljubav voljenom Dinku.

Svakako najglamurozniji trenutak koji je smješten i u najavnu špicu druge sezone serije upriličila je Ecija Ojdanić u ulozi Nele. Vjenčanica Matije Vuice sa dugačkim šlepom, optočena kristalićima vjerujemo ostvarenje je sna brojnih budućih mladenki.

Još će jedna ljepotica Larinog izbora ovih dana zasjati u vjenčanici. Ovog puta riječ je o kneginji Anastaziji koju tumači lijepa Marija Karan.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju