Filmski festival u Veneciji otvorio je film 'Black Swan' u kojem glavnu ulogu glumi prelijepa Natalie Portman. Mlada glumica klasične ljepote na crveni tepih nije stigla odjevena u crno, već u intenzivno crvenu

Na venecijanskoj premijeri filma 'Black Swan' okupila se filmska krema kako bi uživala u psihološkoj drami u kojoj je mlada Natalie Portman utjelovila balerinu Ninu.

Osim pohvala za glumačko ostvarenje u filmu, nisu izostali niti komplimenti za njezin besprijekoran izgled na crvenom tepihu.

Premda upravo najslavnija boja tepiha u pravilu baš ne 'trpi' crvene toalete, u ovom slučaju postignut je potpun stilski pogodak.

Haljina s potpisom modne kuće Rodarte inspirirana grčkim krojem svjetlucavim je ukrasima naglasila njezin vitki struk, a sofisticirani slojevi meke i prozirne tkanine decentno su naglasili njezino vretenasto tijelo.

Strastveno crvenu haljinu upotpunila je bijelim štiklama i torbice modne kuće Dior čije je zaštitno lice.

>> Natalie Portman među najljepšim je ženama na svijetu

>> Natalie Portman: Ne brinu me bore već prištići

Ova 29 godina stara glumica jedna je od najtalentiranijih holivudskih zvijezda koja za razliku od mnogih drugih pažnju na traži objavljivanjem svojih fotografija na Twitteru i 'slučajnom' poziranju paparazzima, već isključivo na filmskom platnu gdje bez iznimke zablista.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju