Visoka i vitka građa australske glumice Nicole Kidman dopušta joj da i za najglamuroznije prilike bira cipele s mini potpeticom, no kada se ipak odluči za par centimetara više, njezin odabir vrijedan je pažnje posebice ako znamo kako srednje visoka potpetica vrhunskih dizajnerima predstavlja najveći izazov

Klasična ljepota australske glumice Nicole Kidman nebrojeno puta do sada je bila inspiracija brojnim svjetskim dizajnerima koji su u njezinom liku našli utjelovljenje za svoje vrhunske proizvode. Sasvim logična je stoga njezina nova uloga zaštitnog lica jednog od najljepših ženskih satova 'LadyMatic' iz linije Omega satova na čijem predstavljanju se Nicole pojavila u Beču.

Crni lak i zlato na šik štiklama dizajn je koji potpisuje londonski dizajner Nicholas Kirkwood

>>Diane Kruger: Upadljive štikle inspirirane s Jennifer Lopez

Elegantnu i gracioznu pojavu glumica je naglasila dvodijelnim bijelim kostimićem sakoa s trendi peplumom i naglašenih ramena te suknje dužine iznad koljena, no pažnju je ipak privlačila izborom štikli.

>>'Kitten heel' - štikla idealna za visoke žene

Crni lak i zlato na šik štiklama s remenčićem  oko zgloba i zanimljivim točkastim uzorkom na stražnjem dijelu nose potpis londonskog dizajnera Nicholasa Kirkwooda koji je jedan dio kolekcije za proljeće/ljeto 2013 god. posvetio upravo damama visoke građe poput Nicole suočivši se s najvećim izazovom svoje struke.

Naime Nicolas je otkrio kako je dizajn vrtoglavih potpetica jednostavan dok je pravi izazov dizajnirati srednje visoku potpeticu koja mora biti šik i elegantna. Da je novim modelom štikli zadovoljio apetite visokih dama potvrdila je lijepa Nicole.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju