Bijela koktel haljina u ljetnim mjesecima izdiže se na modni pijedestal i barem nakratko uspijeva svoju stariju sestricu, vječnu crnu, staviti u drugi plan. A kako i ne kada ova čista boja odiše luksuzom i elegancijom zbog čega je dobrodošla na kraljevskim dvorima i glamuroznim filmskim događanjima

Zajedničke točke modnog stila glumice Olge Kurylenko i princeze Letizie brojeći njihova dosadašnja pojavljivanja u javnosti bilo bi nemoguće pronaći, jer dok Olga karakteristično za svoju glumačku profesiju često mijenja stilove princeza svoj elegantan kraljevski održava istim godinama.

Bijela haljina odiše luksuzom i elegancijom, ističe preplanulu put i savršen je odabir za dnevna i večernja izdanja

>>Bijela boja: Vladarica proljetne mode

No ipak crveni tepih u Los Angelesu i onaj u Madridu upriličen povodom dodjela novinarskih nagrada bili su idealni za pravi ljetni stajling kojeg vole i glumice i princeze.

>>3 vrste trendi uzoraka za najljepšu modnu igru

Gotovo identičnog kroja, uskog koji prati liniju tijela i zatvorenog dekoltea, bijela haljina istaknula je vitke figure dviju dama.
Zajednički je bio i skroman odabir modnih dodatak i diskretan make up, jedino su frizure oplemenile jednostavnost svaka na svoj način. Pa dok je Olga kosu zadignula u punđu, princeza Letizia je svoje guste sjajne pramenove ležerno raspustila.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju