Rijetke su sretnice čija kosa i dva dana nakon pranja izgleda svježe, jer većina dama je zbog vlasi koja se brzo masti i prlja prisiljena frizuru održavati čestim feniranjima i pranjima. No postoje trikovi s kojima možete imati zanimljivu frizuru, a da se ne zamarate oko čestih tretmana. Konjski rep s opuštenom pletenicom brzo je rješenje za osvježenje frizure, koju je lako napraviti u samo par koraka


1. Korak
Počešljajte kosu na stranu i uhvatite pramen, jedan dio kose pustite da slobodno pada preko čela, a ostatak obuhvaćene kose podijelite na tri jednaka dijela kako bi spleli pletenicu.

>>Novi frizerski trendovi koje objeručke prihvaćamo


2. Korak
Spletite pletenicu do kraja i pridržavajući vrhove rastegnite dijelove pletenice kako bi izgledala plosnasto i opušteno, običnom prozirnom gumicom zavežite krajeve kose.

>>3 trendi pletenice koje možete napraviti sami


3. Korak

Izdvojite pramen kose na suprotnoj strani glave i pustite da visi, dok ostatak kose podignite zajedno s pletenicom i zavežite gumicom u niski konjski rep.


4. Korak
Pramen koji ste izdvojili sada namotajte oko repa kako bi s njim prekrili gumicu i vaša frizura je spremna za pokazivanje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju