Posjet Kanadi koji je kraljevski par William i Catherine započeo jučer nastavlja se. Oduševljeni stanovnici Kanade potpuno su opčinjeni s Catherine, a ona im to vraća pomno odabranim detaljima na svojim kreacijama. U prvih 24 sata posjete presvukla se 5 puta i zablistala svaki put!

Ljubičasta haljina u kojoj je Catherine u društvu svog princa uživala na koncertu održanom u sklopu proslave Dana Kanade u Ottawi, jedan je od najsmjelijih i najboljih odabira britanske princeze. Trendi boja odlično se uklopila uz njezin vedar karakter i osmijeh kojim je vojvotkinja vrlo brzo zavela stanovnike kanadskog grada.

>> Tri presvlačenja princeze Catherine Middletone

>> Charlene vs. Catherine: Tko će kome ugroziti poziciju?

Haljinu potpisuje omiljena dizajnerica princeze, Issa čiju je haljinu Catherine nosila i jučer tijekom prvog dana posjeta. Jedini ukras na jednostavnoj haljini je broš u obliku javorova lista koji joj je za ovo putovanje posudila kraljica Elizabeta koja je isti broš nosila 1951. godine kada je boravila u posjetu toj zemlji.

Za ranije održan i službeni dio dana te sudjelovanje u proslavi nacionalnog dana Catherine je odjenula bijelu haljinu Reiss koju je reciklirala. Istu je nosila za vrijeme snimanja portreta zaručnika prije kraljevskog vjenčanja koji je odradio poznati fotograf slavnih Mario Testino. Za tu je prigodu nosila i posebno dizajniran crveni šešir ukrašen javorovim listovima koji potpisuje Sylvia Fletcher i broš posuđen od kraljice.

U prvih 24 sata boravka u Kanadi, Catherine se presvukla 5 puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju