Odjevne kombinacije slavnih dama često su predmet rasprave na Facebook stranici našeg portala. Očekivano, za zvijezde vrijede drugačija pravila odijevanja bez obzira na to nalaze li se na crvenom tepihu ili u nekim svakodnevnim situacijama.

Galerija Jennifer Lopez sa sinom Maxom nakon školske priredbe Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez nakon školske priredbe +2 Više od 700 čitateljica kazalo je da bi crop top nosile u školu isključivo uz sako ili vestu

Upravo je jedna dnevna kombinacija Jennifer Lopez izazvala raspravu među našim čitateljicama. Latino diva sa sinom Maxom i suprugom Benom Affleckom uputila se u školu njegova sina Samuela kako bi prisustvovala školskoj priredbi.

Odabrala je leženo izdanje sastavljeno od širokih hlača bež nijanse, bijelog crop topa i bijelih tenisica. Umjesto klasične T-shirt varijante, odabrala je podrezanu majicu koja razotkriva trbuh.

Jennifer Lopez sa sinom Maxom nakon školske priredbe Jennifer Lopez sa sinom Maxom nakon školske priredbe (Foto: Profimedia)

I dok ona to može bez problema napraviti, za obične ljude ipak vrijede malo drugačija pravila odijevanja. U našem podneblju se ovakav tip majice ne smatra primjerenim za određene prigode, a potvrdila je to i naša anketa u kojem smo vas pitali biste li crop top nosili na školsku priredbu.

Od 3880 žena koje su dosad sudjelovale u njoj, njih 1957 ih je odgovorilo da ga nikad ne bi odabrale za takvu priliku. Njih 770 kaže da bi ga možda nosile, ali uz sako ili vestu. Naposljetku, 1154 sudionica u anketi ne vidi nikakav problem u crop topi i nosile bi ga i na školskoj priredbi.

Crop top u street style izdanju Više od 700 čitateljica kazalo je da bi crop top nosile u školu isključivo uz sako ili vestu (Foto: Profimedia)

Baš kao i u anketi, mišljenja čitateljica razlikuju se i u raspravi na Facebooku.

Zašto ne? Svatko ima pravo i slobodu odjenuti ono što voli i u čemu se osjeća ugodno. Top kombinacija, kazala je jedna od njih dok su mnoge dodale kako bi ga nosile kada bi izgledale kao J.Lo.

U kupaćem bih došla da imam ovakvo tijelo, našalila se čitateljica.

Jennifer Lopez Jennifer Lopez u crop topu (Foto: Profimedia)

S druge strane, mnogo čitateljica smatralo je da je J.Lo ipak prešla granicu primjerenog odijevanja: Nisam konzerva, ali sve ima svoje. Zna se kako se oblači kada ideš na određena mjesta, a kako kada si doma. Nitko ne kaže da mora bit zamotana, ali majica do pupka je katastrofalan odabir.

Ben Affleck i Jennifer Lopez nakon školske priredbe Ben Affleck i Jennifer Lopez nakon školske priredbe (Foto: Profimedia)

Jedna čitateljica upozorila je na činjenicu kako škola i za učenike ima pravila pristojnog odijevanja pa bi ona trebala vrijediti i za roditelje: Neka je ona J.Lo, neka je i zgodna i sve, ali to je škola. Svakodnevno dobijemo od razrednika poruke da povedemo računa kako nam djeca dolaze obučena i našminkana u školu, pa bih baš zato što sam J.Lo dala malo bolju poruku mladima.

Većina se slaže kako majica ipak nije najprimjerenija za ovakav tip događanja, ali nakraju možemo samo zaključiti kako je to Jennifer Lopez i za divu njezina kalibra jednostavno vrijede drugačija pravila.

Jennifer Lopez u haljini za koju je trebalo napraviti mjesta na tepihu Met Gale Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 2 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 5 +3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6

Valentinovsko izdanje J.Lo odobrit će samo najveće romantičarke Ben Affleck i Jennifer Lopez proslavili su Valentinovo na romantičnoj večeri Haljina modne kuće Dolce & Gabbana Jennifer Lopez nosila je ručnu torbicu s motivom srca +2 Jennifer Lopez nosila je zlatne štikle i torbicu sa srcem

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju