Sinoć je Baby Lasagna nadmašio sva očekivanja, a po komentarima na društvenim mrežama može se zaključiti da je javnost jako zadovoljna.

Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +1 Baby Lasagna

Naš predstavnik Marko Purišić plasirao se u finale Eurosonga, a nakon toga su mu šanse za pobjedu još više porasle.

Cijela Malmö Arena uglas je pjevala i plesala na stihove trenutačno najpopularnije pjesme u Europi, a mnogi su rekli da je nastup izgledao kao njegov koncert. 

Baby Lasagna dobio je podršku cijele Europe zbog brojnih faktora, a među njima je i činjenica da je veliki ljubitelj životinja, odnosno maca. 

Stipe, Gertruda i Branka važan su dio njegova života, ali i ovog projekta, stoga su, osim stihova u pjesmi Rim Tim Tagi Dim, dobili i majice, čarape, torbe, pa čak i slikovnicu sa svojim likom.

Marko je više puta javno istaknuo kako su mu mačke i prijatelji najvažnija bića u životu, a prije nastupa u polufinalnoj večeri rekao je da mu one najviše nedostaju. 

Ljubav prema macama mogli smo vidjeti i na kraju njegova nastupa, kad je Marko gledateljima uputio simpatični osmijeh i namignuo, referirajući se vjerojatno na svog jednookog mačka Stipu, koji je ovih dana glavna zvijezda.

Mnogi su na društvenim mrežama taj trenutak istaknuli kao najslađi dio nastupa, a na samome kraju, nakon pozdrava Europi, Baby Lasagna je i mijauknuo. Ovaj slatki trenutak u videu možete pogledati od treće minute i osam sekundi. 

  Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne Baby Lasagna: Heklani hoodie izrađen od tabletića za događanje uoči polufinala Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 8 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 7 +6 Baby Lasagna na tirkiznom tepihu Eurosonga u kreaciji dizajnerice Antonije Bucić - 3 Novi kostim za Eurosong: Baby Lasagna oduševio u topu od raskošne čipke i mrak crvenom prsluku Baby Lasagna pokazao je novi kostim za Eurosong Baby Lasagna s djevojkom Elizabetom Ružić na dodjeli Porina Baby Lasagna i prateći plesači u kostimima mlade dizajnerice Valentine Pliško +3 Baby Lasagna na Dori u kostimu mlade dizajnerice Valentine Pliško Majice Baby Lasagne s printom mačka Stipe vjerojatno su najtraženiji modni komad u Hrvatskoj Baby Lasagna u majici na mačku Merch Baby Lasagne Merch Baby Lasagne +3 Merch Baby Lasagne - 1

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju