Nakon ljeta Mother& daugther match priča dizajnerice Anite Pokrivač nastavlja se, i to kolekcijom MOTHER & DAUGHTER MATCH AW2017

Galerija Kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) Kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) Kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) +1 Osim sweatera dostupne su i BAMBI I BALERINA haljinice za djevojčice (Foto:Sanja Kukec) Zimska bajka snimljena na Sljemenu ispričana kroz objektiv Sanje Kukec/BLOOMSTUDIO, ponovno nas uvlači u trenutke bezbrižnosti i igre te nam daje jedan osjećaj pripadanja.

Slavlje neraskidive veze izmedju majke i kćeri kroz igru na snijegu i smrzavanje, te grijanje uz vrući čaj stvara uspomene iz djetinjstva koje se pamte. Make-up potpisuje Ana Ude, koja surađuje s dizajnericom od samih početaka.

Kolekcija MOTHER & DAUGHTER MATCH AW2017 sastoji se od BAMBI pulovera koji dolaze u bijeloj, ledeno plavoj i ružičastoj boji, te plišanih haljina u crnoj i tamnozelenoj boji, koje su u prodaji dostupne i u drugim bojama popularnog baršuna.

Osim sweatera dostupne su i BAMBI I BALERINA haljinice za djevojčice koje se mogu pronaći na webshopu brenda www.anitapokrivacdesign.com. Kolekcija Anite Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) Osim sweatera dostupne su i BAMBI I BALERINA haljinice za djevojčice (Foto:Sanja Kukec) Foto: Sanja Kukec

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju