Iako je generalni stav da ovogodišnja dodjela Oscara iza sebe nije ostavila modna izdanja o kojima će se godinama pričati, neke su kombinacije ipak privukle pozornost i zaradile same pohvale modnih kritičara i javnosti.

Galerija Zendaya na Oscarima 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Eva Longoria u haljini Tamare Ralph +1 Carey Mulligan u Balenciagi na Oscarima 2024.

Kako bismo provjerili koje su dame na ovogodišnjim Oscarima odabrale kombinacije dostojne oskarovskog crvenog tepiha, upitali smo stilista Marka Grubnića da podijeli s našim čitateljima koje su se to dame istaknule, a koje su modno zakazale.

Marko je istaknuo dvije dame koje su, po njemu, zaslužile čistu peticu. Prva je Sandra Huller u divnoj, crnoj haljini brenda Schiaparelli, a druga Zendaya u Armaniju.

Armani je na ovim Oscarima imao jedan mali pomak, a to vidimo i u Zendayinoj kombinaciji. Ovo je ekstremno za Arman ako uzmemo u obzir da oni obično rade crne, svilene, sofisticirane haljine. Moram priznati da se meni sviđa. Ona je toliko zgodna. Spoj sive i ružičaste doista je efektan, rekao je Marko, a s njim su se složile i naše čitateljice.

U tekstu smo vas zamolili da glasate u anketi i odaberete najljepšu haljinu s Oscara. U trenutku pisanja ovog teksta u anketi su glasale 2082 čitateljice, od kojih se čak 36 posto izjasnilo da je Zendaya nenadmašna pobjednica kad govorimo o modi na ovogodišnjim Oscarima.

Pripijena Armanijeva haljina sadrži asimetrični gornji dio s jednom naramenicom, a posebna je po efektnoj kombinaciji boja i uzorku palmi. Custom made kreacija inspirirana je komadima iz haute couture kolekcije za proljeće 2024. godine.

Najljepšu haljinu na ovogodišnjim Oscarima nosi:

glasova:

Drugo najbolje izdanje po izboru čitateljica jest ono Eve Longorije s 22 posto glasova, a treće mjesto osvojila je Carey Mulligan u Balenciagi sa 16 posto glasova.

Marko Grubnić o modnim izdanjima s Oscara: "Jedno me izdanje posebno razočaralo, a jedan detalj posebno obradovao" Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima Marko Grubnić o Oscarima +8 Marko Grubnić o Oscarima Savršena Zendaya na Oscarima: Utjelovljenje starog Hollywooda u Armanijevoj haljini Armani, haute couture, proljeće 2024. Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri Zendaya na Oscarima u haljini modne kuće Armani rađenoj po mjeri +4 Zendaya na Oscarima 2024.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju