Koliko ste puta poželjeli kovrčavu kosu, ali nije vam se dalo stavljati viklere ili paliti uvijač za kosu? Zahvaljujući metodi kovrčanja za koju vam je potreban samo ručnik sada možete dobiti savršene kovrče na najjednostavniji mogući način.

Želite kovrče, ali previše vam je vruće za dugotrajno uvijanje kose figarom ili vam se jednostavno ne da stavljati viklere? Onda morate otkriti ovaj jednostavni trend uvijanja kose ručnikom.

Za pravljenje kovrči birajte ručnike napravljene od mješavine pamuka, bambusa i elastina, a možete iskoristiti i običnu pamučnu majicu

Raširite ručnik na ravnoj površini i spustite glavu na njegovu sredinu. Obuhvatite čitavu mokru kosu ručnikom, savijte obje njegove strane i zatim zavežite na stražnjoj strani glave. Držite ručnik na glavi dok se kosa ne osuši, zatim ga skinite i sigurno ćete biti oduševljeni rezultatom.

@_genesisabigail

why are voiceovers so intimidating to do???????? lol anyway, try this. c/o @mypawfectfamily

♬ FEEL THE GROOVE - Queens Road, Fabian Graetz

Ova tehnika potiče prirodno valovitu kosu da se još više nakovrča, a ravnoj kosi daje volumen.

Jennifer Lopez s visokim polurepom Za nula kuna: Trik s kojim će visoki rep u trenu dobiti na volumenu

Kaia Gerber voli ovu frizuru "Boy band bob": Baš dobra verzija popularne frizure za žene koje žele ozbiljno skratiti kosu

Savjet: Kako bi kovrče bile što ljepše i bolje, izbjegavajte ručnike od frotira jer oni izvlače vlagu iz kose i potiču mršenje kose. Birajte ručnike napravljene od mješavine pamuka, bambusa i elastina jer oni suše kosu, ali istodobno održavaju njezinu hidrataciju, a možete iskoristiti i običnu pamučnu majicu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju