Iako kod mnogih na odabir laka za nokte utječe godišnje doba, nude manikure popularne su u baš svakom dijelu godine.

Galerija Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno +11 Nude manikure uvijek izgledaju elegantno

One su elegantna opcija koja uvijek izgleda divno. Mnoge dame reći će vam da su im nude manikure najljepši način ukrašavanja noktiju, a njihove elegancije svjesne su i naše čitateljice.

Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno (Foto: Getty Images)

Svojedobno smo među njima proveli anketu u kojoj smo ih pitali slažu li se da su nude manikure najelegantnije manikure. U anketi su prikljupljena 923 glasa, a njih 714 glas je dalo opciji u kojoj potvrđuju da za njih ne postoji elegantnija opcija od nude manikura.

Nude manikure uvijek izgledaju elegantno Nude manikure uvijek izgledaju elegantno (Foto: Shutterstock)

Iako smo trenutno na srediti ljeta tijekom kojeg čestO biramo odvažnije, živahne boje za manikuru, velik broj dama ni u najtoplijem dijelu godine ne može odoljeti nude manikurama. Za sve ljubiteljice manikura koje vole i kratki i dugi nokti, u galeriji na početku teksta izdvojili smo 15 nude manikura koje možete lako kopirati.

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie" Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

Kakve divne nijanse: 15 dokaza da su plave manikure stvorene za ljetne dane Plave manikure stvorene za ljeto - 5 Plave manikure stvorene za ljeto - 15 Plave manikure stvorene za ljeto - 14 +11 Plave manikure stvorene za ljeto - 13

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju