Najveću bugenviliju na našim prostorima u svom dvorištu u Splitu uzgojio je Denis Bojčić, strastveni uzgajivač i najveći kolekcionar bugenvilija i hibiskusa u Europi, no i naše čitateljice mogu se pohvaliti svojim raskošnim i zadivljujućim mediteranskim krasoticama.

Upravo vas je naš članak o cvijeću koje uzgaja Splićanin Denis Bojčić potaknuo da i vi, naše čitateljice, pokažete svoje bugenvilije, a moramo priznati da su fotografije vrlo impresivne i prelijepe. Podijelile ste ih s nama na našoj Facebook stranici i zbog toga nas baš obradovale!

Slika nije dostupna 10 najljepših fotografija koje dokazuju da je bugenvilija kraljica ljetnog vrta

Bugenvilija je cvijet koji najbolje uspijeva u mediteranskim krajevima pa, što se Hrvatske tiče, najveći i najraskošniji grmovi bujaju upravo na našem moru. Fotografije bugenvilija koje ste nam vi poslale stižu s Raba, iz Šibenika, Drvenika, Crikvenice, Betine, sa Šolte,… Sve jedna ljepša od druge!

Najljepša splitska bugenvilija zaslužuje svoju priču Denis Bojčić iz Splita strastveni je uzgajivač bugenvilija, hibiskusa i ostalog bilja - 3 Denis Bojčić iz Splita strastveni je uzgajivač bugenvilija, hibiskusa i ostalog bilja - 1 Denis Bojčić iz Splita strastveni je uzgajivač bugenvilija, hibiskusa i ostalog bilja - 5 +9 Denis Bojčić iz Splita strastveni je uzgajivač bugenvilija, hibiskusa i ostalog bilja - 6

Slika nije dostupna Bugenvilija: Cvijet koji svakom vrtu donosi atmosferu mora i Mediterana

Ljepoti kraljica ljetnog vrta zaista se teško nadiviti, a dokazuju to i vaše fotografije bugenvilija koje su nas potpuno očarale. Uživajte u njima u galeriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju