Eurovizijski spektakl na rasporedu je već u utorak 7. svibnja, a Baby Lasagna nastupa sedmi. Marko Purišić osvojio je srca domaće i strane javnosti, a njegovu autorsku pjesmu "Rim Tim Tagi Dim" već tjednima pjevuši cijela Europa.

Baby Lasagna dugo je držao prvo mjesto na kladionicama, ali ga je nedavno prestigao Švicarac Nemo s pjesmom The Code. Ipak, to našeg predstavnika to nimalo nije pogodilo, a već je nekoliko puta naglasio kako mu je podrška puno važnija od pobjede.

A već kratkim pogledom na društvene mreže možemo vidjeti da se ta podrška svakim danom množi. Rim Tim Tagi Dim je ujedinio Hrvatsku, a Markova jednostavnost i skromnost bili su sasvim dovoljni da se istakne kao favorit u očima starijih, ali i onih najmlađih.

Tako je jedan dječak Mark odjenuo prepoznatljive rukave i otplesao Rim Tim Tagi Dim, a Baby Lasagna je video objavio na svome profilu na Facebooku, uz napomenu da su roditelju odobrili objavu.

Maleni šarmer prekopirao je kostim Baby Lasagne za Eurosong i izazvao lavinu pozitivnih reakcija. 

Najmlađi fan Mark. Iako je još mali uvježbao je Rim Tim Tagi Dim ples, napisao je Baby Lasagna pored objave, a pratitelji su u komentarima napisali kako ovaj video gledaju već trideseti put i zahvalili Lasagni što pozitivno djeluje na sve generacije.

Novi kostim za Eurosong: Baby Lasagna oduševio u topu od raskošne čipke i mrak crvenom prsluku Baby Lasagna pokazao je novi kostim za Eurosong Baby Lasagna s djevojkom Elizabetom Ružić na dodjeli Porina Baby Lasagna i prateći plesači u kostimima mlade dizajnerice Valentine Pliško +3 Baby Lasagna na Dori u kostimu mlade dizajnerice Valentine Pliško Plesačica Baby Lasagne Luana Kličić osmislila je najbolji plesni pokret Eurosonga Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 6 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 1 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 2 +5 Luana Kličić je plesačica koja nastupa s Baby Lasagnom - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju