Moda 80-ih već je prošlih godina doživjela veliki povratak. Hlače i suknje visokog struka, traper-jakne sa zakrpama, predimenzionirane naušnice, umetci koji naglašavaju ramena te jednostavne i udobne tenisice samo su neki od komada zbog kojih obožavamo povratak modnih stilova.

 

Galerija Reebok Freestyle High Bow Reebok Freestyle High Bow u chic kombinaciji Reebok Freestyle High Bow tenisice +4 Buzz Sneakers, Reebok, 509,40 kn Među komadima koji su doživjeli veliki povratak našle su se i tenisice koje su 80-ih prodane u milijunima primjeraka diljem svijeta, popularni Reebok model – FreestyleTo su bile prve tenisice namijenjene posebno za žene. Tada su bile idealne za aerobik i fitness ludilo, a redizajn s kojim je Reebok izišao ove godine ima savršenu ravnotežu sportskog i elegancije.

Reebok Freestyle High Bow u chic kombinaciji Reebok Freestyle High Bow u chic kombinaciji Foto: PR

Dozu elegancije i ženstvenosti Reebok je postigao jednim popularnim dodatkom – predimenzioniranom svilenom vrpcom koja pokriva jezik tenisice. Reebok Freestyle High Bow tako se našao na policama trgovina, a zbog svog upečatljivog izgleda tamo zasigurno neće proći nezamijećeno.

Ovaj model tenisica lako će uklopiti uz ležernije kombinacije, ali i uz one više chic. Možete ih nositi uz traperice, nešto elegantnije hlače ili suknju, na posao, fakultet, šetnju gradom ili trening, a s obzirom na to da je vrijeme festivala, ne sumnjamo da će zbog udobnosti i estetike i tamo biti viđene.

Reebok Freestyle High Bow tenisice Reebok Freestyle High Bow tenisice Foto: PR

Ove kultne tenisice s dodatkom mašne dostupne su u crnoj, bijeloj i boji breskve. Dok će crne vjerojatno birati djevojke koje će svoje tenisice šetati po festivalima, bijele bi mogle biti izbor i mladenki, posebno onih koje obožavaju stil 80-ih.

Buzz Sneakers, Reebok, 509,40 kn Buzz Sneakers, Reebok, 509,40 kn Foto: PR

Tenisice koje nas također vraćaju u doba 80-ih su metalik modeli za koje bi se lako moglo reći da bi bile popularne i tada. Uz niske modele možete nositi čarape i najlonke do gležnja, koje su također moment 80-ih koji se ove godine vratio u velikom stilu, a ako to nije u vašem stilu uvijek možete odabrati model tenisica do gležnja.

Buzz Sneaker Station, 524,30 kn Buzz Sneaker Station, 524,30 kn Foto: Buzz Sneakers

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju