Kada je u pitanju ljetna obuća, koliko se ukus svjetskih modnih trendseterica i influencerica razlikuje od ukusa običnih ljubiteljica mode? Sudeći prema trenutačno najpopularnijim dizajnerskim modelima ljetne obuće, izgleda da je svima prioritet - udobnost. Naime, na popisu najtraženijih sandala uglavnom se nalaze poprilično nosivi, ležerni i udobni modeli.

Galerija Hermes Chypre Hermesov model sandala pod nazivom Chypre Prada +6 Rebecca Rittenhouse u Pradinim gumenim sandalama

1. Hermes

Ako samo površno bacite oko društvene mreže modnih influencerica, ubrzo ćete negdje uočiti sandale Chypre modne kuće Hermes. Ovaj model zapravo je je inspiriran njihovim kultnim sandalama Oran koje često viđamo i na zagrebačkoj špici.

Hermes Chypre Hermes Chypre (Foto: Hermes)

2. Prada

Pradine gumene sandale nisu za svakoga. Prigrlile su ih odvažnije ljubiteljice mode koje umjesto klasike preferiraju efektne modne eksperimente.

Prada Prada (Foto: Prada)

3. Chanel

Sestrice kultnih slingback salonki obožavane francuske modne kuće, ove sandale s ravnim potplatima vrlo s svestrane, neutralne i nosive.

Chanel Chanel (Foto: Chanel)

4. The Row

Takozvane ribarske sandale pravi su hit, a model američkog brenda The Row jedan je od najtraženijih među slavnim damama.

The Row The Row (Foto: The Row)

5. Bottega Veneta

Popularan model pod nazivom Stretch u svojoj kolekciji obuće ima i naša Severina.

Bottega Veneta Stretch Strap Bottega Veneta Stretch Strap (Foto: Bottega Veneta)

6. Valentino

Modeli iz njihove linije Rockstud opet su popularni, ali još traženiji su oni iz nove linije Roman Stud s predimenzioniranim zakovicama.

Valentino Valentino (Foto: Valentino)

7. Dior

Dizajnerske sandale s anatomski oblikovanim potplatima? Upravo je to isporučio Dior u svom modelu Dioract i izazvao pravu pomamu. 

Dior Dioract Dior Dioract (Foto: Dior)

20 fotografija sa zagrebačke špice koje otkrivaju najpopularniju obuću ovog ljeta Na zagrebačkoj špici mogu se vidjeti razni modeli ljetne obuće I ove godine ravne natikače mnogima su omiljen izbor Ljetna obuća na zagrebačkoj špici - 20 +17 Ljetna obuća na zagrebačkoj špici - 19 Šetnja centrom Zagreba u najsenzualnijem modelu haljine koji nigdje ne sputava Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 7 Ulična moda u centru Zagreba - 1 +8 Ulična moda u centru Zagreba - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju