Ljubiteljice haljina sigurno su već bacile oko na ponudu modela u novim jesenskim kolekcijama i primijetile da se jedan od njih već nameće kao favorit sezone.

Nema sumnje da će to biti kožnata haljina. Odjevni komadi napravljeni od prave i umjetne kože zavladali su ponudom online i klasičnih trgovina, a među njima se posebno ističu haljine.

Ako ste ljubitelji kožnatih haljina, onda ćete ove sezone doći na svoje, a svi ostali koje još treba malo uvjeravati u posebnost ovih modela mogu se upustiti u modne igre i isprobati barem jedan.

Kada su u pitanju krojevi, u ponudi se uistinu može naći sve, od dugačkih do kratkih modela, širokih kožnatih košulja-haljina do vrlo senzualnih uskih varijanti savršenih za večernje prigode.

Slika nije dostupna Hit sezone: 12 svestranih hlača zbog kojih ćete (još više) zavoljeti kožnate modele

Posebno efektne mogu biti kožnate haljine na bretele ili bez rukava jer ih možete kombinirati s lepršavim bluzama ili pak toplim puloverima kada za to dođe vrijeme.

Cijena modela napravljenih od prave kože može biti uistinu vrtoglava, ali zato su modeli izrađeni od umjetne kože dostupni po uistinu povoljnim cijenama.

Mi smo danas odlučili istražiti upravo ponudu haljina od umjetne kože, a koje smo sve modele izdvojili za vas provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju