Ljubiteljice haljina sigurno su već bacile oko na ponudu modela u novim jesenskim kolekcijama i primijetile da se jedan od njih već nameće kao favorit sezone.

Galerija

Nema sumnje da će to biti kožnata haljina. Odjevni komadi napravljeni od prave i umjetne kože zavladali su ponudom online i klasičnih trgovina, a među njima se posebno ističu haljine.

Ako ste ljubitelji kožnatih haljina, onda ćete ove sezone doći na svoje, a svi ostali koje još treba malo uvjeravati u posebnost ovih modela mogu se upustiti u modne igre i isprobati barem jedan.

Zara, 299 kuna
Zara, 299 kuna (Foto: Zara)

Kada su u pitanju krojevi, u ponudi se uistinu može naći sve, od dugačkih do kratkih modela, širokih kožnatih košulja-haljina do vrlo senzualnih uskih varijanti savršenih za večernje prigode.

Posebno efektne mogu biti kožnate haljine na bretele ili bez rukava jer ih možete kombinirati s lepršavim bluzama ili pak toplim puloverima kada za to dođe vrijeme.

Shein, 143 kune
Shein, 143 kune (Foto: Shein)

Cijena modela napravljenih od prave kože može biti uistinu vrtoglava, ali zato su modeli izrađeni od umjetne kože dostupni po uistinu povoljnim cijenama.

Mi smo danas odlučili istražiti upravo ponudu haljina od umjetne kože, a koje smo sve modele izdvojili za vas provjerite u galeriji.

Mango, 349 kuna
Mango, 349 kuna (Foto: Mango)