Marija Ričko iz malog mjesta Sudovčine u okolici Ludbrega još nam je za Božić otvorila vrata svoje kuće i oduševila nas blagdanskim uređenjem, a njezin topli dom ovih je dana pun proljetnog ozračja. Marija obožava tulipane, pa je upravo to cvijeće središnji ukras njezina doma. Ljepota tulipana u ružičastoj i žutoj boji savršeno je podigla prostor uređen u bež tonovima.

Galerija Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega - 8 Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega - 12 Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega - 7 +8 Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega

Obožavam tulipane u bilo kojoj boji jer neodoljivo podsjećaju na proljeće i prirodu koja se budi. Ovi tulipani u mojoj maloj kuhinji poklon su supruga za Dan žena koji me veoma razveselio, otkrila nam je Marija Ričko, medicinska sestra i majka dvoje djece. S obitelji živi u Sudovčini, malom mjestu u okolici Ludbrega, a njihova kuća pravo je malo carstvo neutralnih bež tonova.

Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega - 9 Kuća Marije Ričko iz okolice Ludbrega pravo je malo carstvo neutralnih bež tonova (Foto: Privatne fotografije)

Volimo tople, zemljane tonove i bež boju, koja dominira i izvan kuće, i taj neki boho stil, prema kojem kombiniramo ostatak interijera, kaže Marija, čija okućnica slovi kao jedna od najljepših u okolici Ludbrega. U interijeru se pak kao izvrsno rješenje pokazao otvoreni koncept kuhinje i dnevnog boravka, vrlo dekorativan i kao stvoren za puno detalja, od onih najsitnijih do najvećih.

Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega - 5 Tulipani su prostor osvježili i učinili ga još ljepšim (Foto: Privatne fotografije)

Bez problema utrpate žaruljice iz dnevne uz kuhinju ako ste u potkrovlju kao mi i izgledat će savršeno. I puno, puno tulipana i biljaka, dodaje medicinska sestra iz okolice Ludbrega. Svaki kutak Marijina doma je divan, a posebno nam se svidjela bež kuhinja, koja nije velika, otprilike 3,5 puta 2 četvorna metra, ali sadrži sve, od hladnjaka, ugradbene perilice posuđa, pećnice i indukcijske ploče, nape - sve što treba jednoj domaćici za pripremu finih jela, kako kaže Marija.

Iva iz Zadra: "Keramičar me pitao želim li taj 'cirkus' u kući, a poslije je terrazzo pločice želio i u svojoj kuhinji" Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 3 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 2 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 5 +6 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 8

Provodim jako puno vremena u kuhinji spremajući jela svojim najdražima, naročito torte i kolače, jer ljubav ide kroz želudac. I svi koji me poznaju znaju da je kuhinja moja velika ljubav i strast u životu, ističe. Kako je riječ o konceptu otvorenog prostora, laminat je stavljen i u dnevnu sobu i kuhinju, a kombiniran je prema ostatku interijera, toplog tona.

Volim ubaciti pokoji boho detalj, kao što je ovaj okrugli tepih koji prostoru daje dušu i čini ga posebnim, dodaje Marija Ričko iz Sudovčine.

Bež kuhinja Marije Ričko iz Sudovčine u okolici Ludbrega - 1 Okrugli tepih prostoru daje 'dušu' (Foto: Privatne fotografije)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju