Poznati američki stilist Brad Goreski imao je 12 godina kada je prvi put u ruke primio magazin Vogue. U tom trenutku rodila se njegova ljubav prema modi. Sudbina je htjela da godinama kasnije, kao student povijesti umjetnosti, dobije praksu u Vogueu.

Naposljetku je napredovao do pozicije asistenta, a uskoro je počeo raditi za stilisticu slavnih Rachel Zoe nakon čega je polako dobivao i svoje klijente. Postao ekskluzivni stilist za brend Kate Spade, a odijevao je i Jessicu Albu, Demi Moore, Rashidu Jones, Christinu Ricci, Minku Kelly i mnoge druge poznate dame. Od 2014. godine bio je i jedan od voditelja modne emisije Fashion Police.

Kada je u pitanju stil, Brade kaže kako na njega znatno utječe najveća greška u odijevanju koju žene rade nakon 35. godine.

Street style izdanje ljepotice iz Zagreba Jedno od najljepših izdanja sa zagrebačke špice koje smo vidjeli ovog ljeta

Prema njegovom mišljenju, tada se previše vežemo za staru odjeću u ormaru. Ono što nam je bilo zanimljivo s 25 ili 30 godina vjerojatno ni nećemo nositi s 35 ili više, ali svejedno iz ormara ne mičemo odjevne komade koje smo prerasli kako fizički tako i mentalno.

Važno je redovito pregledavati ormar. Razgledajte sve komade i izvucite van ono što niste nosili mjesecima. Na taj način osvijestit ćete što sve uopće imate u ormaru i što biste zapravo trebali dodati garderobi. Stvorit ćete novi prostor za novu odjeću koja će vam savršeno odgovarati, kaže stilisti koji dva puta godišnje radi čistku svog ormara kako bi bio siguran da su u njemu samo komadi koje uistinu voli i želi nositi.

Efektno street style izdanje sa zagrebačke špice Tako se to radi! Dama sa zagrebačke špice koja se usudi biti drukčija

Brad napominje kako se ne trebamo opterećivati godinama i kako se trebamo odijevati onako kako želimo, bez obzira na mišljenja drugih ljudi. Važno je ostati vjeran sebi. Nemojte dozvoliti da vaše godine utječu na to kako se odijevate, važno je pomicati granice, zaključuje stilisti koji izdvaja Jackie Kennedy kao omiljenu modnu ikonu koja se do zadnjeg dana života odijevala po svom.

Neobična vjenčanica Martine Tomčić: Haljina za žene koje igraju po vlastitim pravilima Ženja Moskaljov i Martina Tomčić oženili su se 2003. godine Martina Tomčić i Ženja Moskaljov vjenčali su se odjeveni u vrlo netipične svadbene komade Martina Tomčić izrekla je sudbonosno da u samoborskoj crkvi sv. Anastazije +1 Ženja Moskaljov i Martina Tomčić vjenčali su se 2003. godine

Mlada dama u bajkovitim cipelama s orhidejom koje su probudile zagrebačku špicu Y/Project, proljeće/ljeto 2022. Mlada dama u efektnim cipelama iz zajedničke kolekcije brendova Y/Project i Melissa Y/Project x Melissa +3 Y/Project x Melissa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju