Prolazak hrvatskog predstavnika Baby Lasagne u finale Eurosonga oduševio je cijelu Hrvatsku, a mnogi su se navijači opskrbili raznim rekvizitima kako bi doživljaj i podrška bili što potpuniji. Jedan detalj bio je neizbježan, a to su, naravno, tabletići.

Galerija Eurovizijska atmosfera u domu Gordane Sarson Danijela Premužić ukrasila je svoj televizor tabletićem Eurovizijska atmosfera u domu Sanele Batrnek +3 Tabletić Valentine Namesnik kao podrška Baby Lasagni

Heklana istarska čipka materijal je od kojeg je izrađena košulja Baby Lasagne, a inspiracija za nju mladoj su pulskoj dizajnerici Valentini Pliško bili istarski tabletići, omiljeni i popularni čentrini.

Tabletić Valentine Namesnik kao podrška Baby Lasagni Tabletić Valentine Namesnik kao podrška Baby Lasagni (Foto: Valentina Namesnik / Facebook)

Detalj koji je već pomalo zaboravljen nekad davno bio je nezaobilazni dodatak na televizorima naših mama i baka, a sada ga hrvatski eurovizijski heroj Marko Purišić vraća u modu i naši dnevni boravci opet su upotpunjeni tim lijepim ručnim radovima.

  Danijela Premužić ukrasila je svoj televizor tabletićem Danijela Premužić ukrasila je svoj televizor tabletićem (Foto: Danijela Premužić / Facebook)

U galeriji koju smo vam pripremile pogledajte kako su naše čitateljice prigodno podržale Baby Lasagnu svojim tabletićima i svakako zavirite u ladice i ormare i izvucite svoje ako ih imate. U subotu će nam itekako trebati!

 

Baby Lasagna rasplesao Europu! Istarska čipka i rokerska frizura dostojni prave eurovizijske zvijezde Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Baby Lasagna u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga Košulja Baby Lasagne inspirirana je istarskim tabletićima - čentrinima +2 Spektakularan nastup Baby Lasagne

Tabletići su ponovno u trendu, a mi znamo kako ih što bolje iskoristiti Izlog Adriane Meglaj kao podrška Baby Lasagni Fotografija iz Muzeja osamdesetih u Zagrebu Tabletić s likom mačka Stipe +1 Tabletići

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju