Nepredvidljivi, otkačeni, ekscentrični, optimistični, originalni, iskreni, slobodoumni – sve su to vodenjaci. Pripadnici ovog znaka uistinu su posebni, a neki kažu i da ih je teško shvatiti. Ako pak nipošto ne želite uvrijediti ili naljutiti vodenjake, u njihovom društvu izbjegavajte ove rečenice.

 

1. "To moraš napraviti ovako."

Vodenjaci su inovativan znak koji može unaprijed vidjeti sva potencijalna rješenja pojedinog problema koje drugi ljudi ne vide. Oni jednostavno ne podnose kada im se govori da nešto mora biti odrađeno na specifičan način, a oni vide razne kreativne alternative koje bi imale isti učinak.

Uvijek možete računati na to da će vodenjak pronaći svoj unikatan pristup rješavanju nekog problema ili zadatka umjesto slijeđenja tradicionalne strategije. Naravno, kada nema druge alternative i moraju se držati pravila napravit će to, ali osjećaju veliku frustraciju kada su prisiljeni slijediti nepotrebna pravila.

2. "Previše vremena provodiš sama."

Nijedan horoskopski znak ne cijeni neovisnost i samoću toliko koliko vodenjaci. Nema te situacije kroz koju ne mogu proći sami, čak i one najteže. To ne znači da ne cijene društvo i potporu bliskih ljudi.

Oni jednostavno trebaju vrijeme za sebe, vole se izolirati nakon druženja, napuniti baterije i resetirati mozak, a to najlakše mogu napraviti kada su sami.

3. "Zadrži svoje mišljenje za sebe."

Vodenjacima je itekako stalo do toga da se čuje njihov stav. Pomisao da njihove ideje i misli nemaju nikakvu vrijednost može ih naljutiti i povrijediti. Iako ponekad mogu djelovati pomalo rezervirano pa čak i sramežljivo, uvijek su spremni jasno i glasno izraziti svoje mišljenje čak i kada se radi o neugodnim temama.

Vodenjak VODENJAK: Godišnji horoskop za 2022. godinu

Jennifer Aniston Čudesne i nepredvidljive: Otkrijte sve o ženama vodenjacima

Ako se nađu u situaciji u kojoj ih nitko ne sluša, brzo će pronaći način da izađu iz nje. Uvijek dopustite vodenjaku da kaže svoju istinu bez obzira na sve.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju