Kutija za kruh možda nije detalj kojem posvećujemo puno pažnje kada je riječ o detaljima u uređenju doma, ali lijepa kutija može itekako podići kuhinju, a dobro je izabrati i onu kutiju za kruh koja će se skladno uklopiti u ostatak uređenja.

 

Tijekom karantene pekli smo kruh, neki i više vrsta, a sada je vrijeme da se malo pozabavimo i kutijama u kojima držimo tu vrijednu namirnicu.

Kruh je jedna od namirnica koja se svakodnevno nalazi na stolu i kutija za kruh svakodnevno se koristi. Metalne ili drvene, za svaku kuhinju naći će se kutija za kruh koja će, osim kao funkcionalni predmet, biti i lijep detalj.

Nova boja - i kuhinja kao nova! Jedan potez dovoljan da stari ormarići zablistaju Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 4 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 6 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj +5 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 3

Slika nije dostupna Nova bijela: 12 dokaza da zelene zidove želi svaka prostorija u domu

Bilo da je vaša kuhinja moderna, klasična ili više vintage, u našoj fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete sedam kutija za kruh koje mogu biti pravi izbor baš za vaš dom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju