Kutija za kruh možda nije detalj kojem posvećujemo puno pažnje kada je riječ o detaljima u uređenju doma, ali lijepa kutija može itekako podići kuhinju, a dobro je izabrati i onu kutiju za kruh koja će se skladno uklopiti u ostatak uređenja.

 

Tijekom karantene pekli smo kruh, neki i više vrsta, a sada je vrijeme da se malo pozabavimo i kutijama u kojima držimo tu vrijednu namirnicu.

Kruh je jedna od namirnica koja se svakodnevno nalazi na stolu i kutija za kruh svakodnevno se koristi. Metalne ili drvene, za svaku kuhinju naći će se kutija za kruh koja će, osim kao funkcionalni predmet, biti i lijep detalj.

Nova boja - i kuhinja kao nova! Jedan potez dovoljan da stari ormarići zablistaju Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 4 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 6 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj +5 Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 3

Slika nije dostupna Nova bijela: 12 dokaza da zelene zidove želi svaka prostorija u domu

Bilo da je vaša kuhinja moderna, klasična ili više vintage, u našoj fotogaleriji na početku teksta pronaći ćete sedam kutija za kruh koje mogu biti pravi izbor baš za vaš dom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju