Zahvaljujući svojem glumačkom, pjevačkom i plesačkom talentu ove su djevojčice osvojile Hollywood dok su još išle u osnovnu (i srednju) školu.

Galerija Miley Cyrus 2006. i 2019. godine Dječje zvijezde: Nekad i sad - 2 Dječje zvijezde: Nekad i sad - 3 +6 Dakota Fanning 2002. i 2019.

Sjećate li se romantičnog filma "Moja djevojka" s početka devedesetih godina prošlog stoljeća? Ta romantična drama je Macaulaya Culkina i njegovu partnericu Annu Chlumsky prometnula u prave dječje zvijezde.

Srca brojnih gledatelja osvojile su i blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen koje su u devedesetima nastupile u nizu hvaljenih obiteljskih filmova.

Cristiano Ronaldo prije i nakon što je sredio zube Prije nego što su sredili zube: Sedam transformacija slavnih muškaraca o kojima se i danas priča

U novom mileniju svojom glumom oduševila nas je Dakota Fanning u filmu “Ja sam Sam”, Abigal Breslin kao mala Miss Amerike, ali i Chloe Grace Moretz u akcijskom filmu “Kick-Ass”.

Znate li kako ove dječje zvijezde danas izgledaju? Provjerite u našoj fotogaleriji.

Pogledajte i:

Nekad i sad: Kako danas izgledaju tenisači zbog kojih nismo skidali oči s TV-a? Pete Sampras Andre Agassi Marat Safin +2 Mark Philippoussis

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju