Završilo je veliko četverodnevno obilježavanje 70 godina vladavine britanske kraljice Elizabete, na kojem je glavna zvijezda bio - četverogodišnji princ Louis. Svojim nestašnim ponašanjem Louis je zabavljao javnost, a "u elementu" je bio i na završnoj proslavi jubileja.

Galerija Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 13 Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 6 Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 5 +12 I princeza Charlotte pokušavala je umiriti mlađeg brata

Princ Louis s roditeljima je sjedio u publici tijekom događanja Platinum Jubilee Pageant zadnjeg dana proslave kraljičina platinastog jubileja.

Kao ni prethodna tri dana, nestašni četverogodišnjak ni sada nije imao mira te je prisutne zabavljao izvodeći razne grimase te je tako osvojio brojne simpatije. Svi su imali pune ruke posle s malim princem, mama Catherine Middleton, tata princ William, djed Charles stavio ga je u krilo kako bi ga zabavio, a i princeza Charlotte pokušavala je umiriti mlađeg brata.

Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 8 I princeza Charlotte pokušavala je umiriti mlađeg brata (Foto: Profimedia)

Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 4 Nježni trenuci princa Louisa s mamom Catherine Middleton (Foto: AFP)

Mali Louis pravio je smiješne grimase, vikao, dizao ruke u zrak, stajao na stolcu, a u jednom trenutku čak se i izbeljio mami. No, kada bi se malo primirio, rado se stisnuo uz mamu, koja mu je nježno šaputala, a zanimalo ga je i što piše u brošuri posvećenoj njegovoj prabaki, kraljici Elizabeti.

Catherine Middleton Kraljičin jubilej: Je li posljednje od pet izdanja Catherine Middleton i najbolje?

Princ Louis Ma dosta mu je svega! Ovako je preslatki princ Louis proslavio kraljičin veliki dan

Princ Louis, čini se, rođeni je zabavljač, a ovako slatkom zvrkastom četverogodišnjaku nestašluci se lako mogu oprostiti, pa čak i kada se slavi kraljičin platinasti jubilej.

Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 12 Princ Louis bio je glavna zvijezda na obilježavanju kraljičina platinastog jubileja (Foto: AFP)

Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 16 Princ Charles uzeo je svog unuka princa Louisa u krilo (Foto: AFP)

Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja - 10 Princ Louis nije imao ni sekunde mira na obilježavanju četvrtog i zadnjeg dana kraljičina 70. jubileja (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju