Završilo je veliko četverodnevno obilježavanje 70 godina vladavine britanske kraljice Elizabete, na kojem je glavna zvijezda bio - četverogodišnji princ Louis. Svojim nestašnim ponašanjem Louis je zabavljao javnost, a "u elementu" je bio i na završnoj proslavi jubileja.

Princ Louis s roditeljima je sjedio u publici tijekom događanja Platinum Jubilee Pageant zadnjeg dana proslave kraljičina platinastog jubileja.

Kao ni prethodna tri dana, nestašni četverogodišnjak ni sada nije imao mira te je prisutne zabavljao izvodeći razne grimase te je tako osvojio brojne simpatije. Svi su imali pune ruke posle s malim princem, mama Catherine Middleton, tata princ William, djed Charles stavio ga je u krilo kako bi ga zabavio, a i princeza Charlotte pokušavala je umiriti mlađeg brata.

Mali Louis pravio je smiješne grimase, vikao, dizao ruke u zrak, stajao na stolcu, a u jednom trenutku čak se i izbeljio mami. No, kada bi se malo primirio, rado se stisnuo uz mamu, koja mu je nježno šaputala, a zanimalo ga je i što piše u brošuri posvećenoj njegovoj prabaki, kraljici Elizabeti.

Slika nije dostupna Kraljičin jubilej: Je li posljednje od pet izdanja Catherine Middleton i najbolje?

Slika nije dostupna Ma dosta mu je svega! Ovako je preslatki princ Louis proslavio kraljičin veliki dan

Princ Louis, čini se, rođeni je zabavljač, a ovako slatkom zvrkastom četverogodišnjaku nestašluci se lako mogu oprostiti, pa čak i kada se slavi kraljičin platinasti jubilej.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju