Brinetama (i svima onima koji to planiraju postati) koje su u potrazi za novim omiljenim nijansama smeđe boje za kosu mogla bi se svidjeti kombinacija kojoj stučnjaci predviđaju veliku popularnost u hladnijem dijelu godine.

Radi se o spoju više nijansi smeđe boje zahvaljujući kojem frizura izgleda bogato, a koje kosi zajedno daju dodatnu energiju i dimenziju.

Kako je objasnio frizer slavnih Tom Smith, prejednostavno je, jednom kada se odlučite za tamniju boju kose, nanijeti isti ton na cijelu kosu. Bolja opcija je kosi dati nešto zbog čega će izgledati "skupo", odnosno kombinaciju smeđih nijansi zahvaljujući kojima se postiže bogat, luskuzan izgled kose.

Ako se odlučite za ovu boju, odnosno kombinaciju boja, čeka vas odlazak u frizerski salon gdje morate objasniti što želite.

Slika nije dostupna Za plavuše, brinete, crvenokose... Deset najljepših boja za kosu kao stvorenih za hladniji dio godine

Ključni element o kojem trebate razgovarati s vašom frizerkom je taj da ne želite jednoličnu boju na cijeloj kosi. Poanta je u dubini i dimenziji zbog čega s vašom stučnjakinjom za kosu trebate dogovoriti koje ćete nijanse smeđe boje koristiti, a onda pustite da ih vaša frizerka rasporedi na način koji će najbolje funcionirati na vašoj kosi.

Također, bitno je frizerki naglasiti da ne želite otlploviti prema svijetu plavuša nego da želite ostati brineta u punom smislu te riječi.  Osim toga, vaša frizerka pomoći će vam procijeniti i pristaju li vam bolje toplije ili hladnije nijanse.

Slika nije dostupna Inspiracija za promjenu: 15 slavnih žena s najboljim šiškama svih vremena

O tome koliko je ova opcija dobra za brinete najbolje govori činjenica da se za nju odlučila i Hailey Bieber koja je samo jedna od brojnih slavnih dama koje sve više daju priliku svijetu brineta. Fotografija u nastavku najbolje će vam i dočarati o kakvom se spoju radi. Uz jednu ovakvu nijansu smeđe sve jednostavno izgleda bolje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju