Pamela Smoljanić, koja na Instagramu oduševljava brojne pratitelje svojim živahnim stilom s vlastitim zanimljivim potpisom, u razgovoru s nama otkrila je kojim se trikovima služi kako bi izgledala vrhunski na putovanjima, ali i inače.

Da je influencer biti lako, influencer bi bio svatko. Iako mnogi misle kako je njihov život lagodan i nadasve savršen, taj posao zapravo zahtijeva mnogo truda i vremena. Da je to uistinu tako, potvrdila nam je jedna od naših najpoznatijih influencerica Pamela Smoljanić, čiji profil na Instagramu ima gotovo 60 tisuća pratitelja. U razgovoru s nama otkrila je kako gleda na modu, kvalitetu odjeće, ali i pokoji trik koji joj čini život lakšim.

„Iako se možda čini da se Instagram i cijeli taj posao oko njega odradi za tren, to stvarno nije slučaj. Ima tu puno posla, mnogo vremena ode na planiranje, objavu, odgovore na pitanja, upite, mailove i sve ostalo“, rekla nam je Pamela i dodala: „Zasigurno nije sve savršeno kao što izgleda na Instagramu. Sad je zaživio taj trend u kojem smo počeli pokazivati neku realniju sliku svog života i realniju sliku stvarnosti, gdje svi nekako pokušavamo pokazati ljudima da je to samo Instagram i da je sve daleko od savršenog. I ja se u posljednje vrijeme pokušavam priključiti na taj vlak.“

Pamela Smoljanić Pamela Smoljanić Foto: Nova Studio

Kombiniranje starog i novog iz sezone u sezonu

U vremenima kada živimo brzu modu i promjenu trendova iz sezone u sezonu, ponekad je teško držati korak s njima. No Pamela nije rob trendova te iako ih prati u određenoj mjeri, uvijek ih kombinira sa stvarima koje već ima u ormaru i prilagodi ih svom stilu.

„Ne mogu reći da slijepo pratim sve trendove. Nisam netko kome se sviđaju baš svi trendovi, uvijek si proberem dva-tri koja mi se sviđaju u sezoni i onda to nosim. U posljednjih nekoliko godina primijetila sam da generalno kupujem puno manje odjeće. Imam neke komade u koje sam uložila možda više novca, njih čuvam i pazim na njihovo održavanje i oni čine moju garderobu, a ti trendovski komadi u kombinaciji s njima onda čine moj stil“, rekla nam je Pamela.

Philips Steam&Go glačalo Philips Steam&Go glačalo Foto: Nova Studio

Sastav tkanina i njihovo održavanje su bitni

Prilikom kupovine odjeće, priznaje, u posljednje vrijeme sve više škica etiketu kako bi vidjela sastav materijala. Iako joj osmišljavanje outfita nikad nije bio problem, važno joj je kakvu robu kupuje, koliko je ona kvalitetna i kakav osjećaj ostavlja na koži.

„Prilikom kupovine odjeće jako pazim na materijale i to mi je postalo dosta bitno. Volim prirodne, prozračne materijale jer koža ljepše reagira na njih nego primjerice poliester. No kod njih je problem to što se često poput lana jako gužvaju, ali tu mi onda uskače Philipsov Steamer u bilo kojoj sezoni. Na primjer za vrijeme zimskih mjeseci super mi dođe onaj nastavak s četkom zato što je odličan za peglanje kaputa i jakni, a tijekom ljeta odličan je zato što možete peglati bilo kakve materijale od osjetljive tkanine i za tren ste spremni“, podijelila je s nama Pamela.

Philips Steam&Go glačalo Philips Steam&Go glačalo Foto: Nova Studio

Steamer poput Philips Steam&Go idealan je suputnik za svakoga tko vodi bitku s vremenom i živi užurbanim životom, baš poput Pamele. Taj praktični uređaj brzo i jednostavno uklanja nabore i osvježava odjeću koja je primjerice dugo bila u ormaru samo jednim pritiskom gumba.

„Kod većine sličnih uređaja dosta se često događa da ostavljaju vlažne tragove po robi, a kod Philipsova Steamera stvarno se ne moram brinuti za to. On ima kontinuiranu paru koja sve lijepo popegla i ukloni sve nabore“, rekla nam je Pamela, koja je odlučila s nama podjeliti još jedan trik koji joj olakšava svakodnevicu.

Planiranje outfita od bazičnih komada

„Jedan od trikova koje bih također istaknula jest to da uvijek započnem planiranje svog outfita nekakvim jednostavnim, bazičnim komadima. To bi vjerojatno bio neki bijeli T-shirt, možda traperice, kratke hlače, a onda modnim dodacima, nakitom i naočalama nekako kreiram outfit po želji“, rekla je Pamela.

Pamela Smoljanić Pamela Smoljanić Foto: Nova Studio

Uređaj idealno nadopunjuje klasično glačalo jer može glačati i one tkanine koje na sebi imaju čipku ili ukrase koje inače ne bismo mogli dobro izglačati klasičnim glačalom, a u ovim vremenima posebno je važno istaknuti da uklanja do 99 % bakterija. Posebno oduševljava to što Philips Steam&Go može glačati odjeću okomito i vodoravno, možemo ju jednostavno objesiti o vrata ili poleći na krevet. To posebno veseli i Pamelu, koja bez tog uređaja više ne ide nikamo.

„Prije negoli odem na neko putovanje, pokušam si unaprijed iskombinirati kombinacije čisto da si pojednostavim cijeli taj proces i da se što pametnije spakiram, iako na kraju uvijek nešto zaboravim. Uvijek sa sobom nosim Philipsov Steamer. Bez obzira na to idem li na neko kraće ili duže putovanje, on je uvijek sa mnom zato što znam da ako i ne bude trebao meni, trebat će nekome od mojih prijatelja. Tako smo uvijek sigurni da možemo popeglati robu i ne moramo se brinuti da će se nešto zgužvati u koferu. Ne moram uopće o tome razmišljati kad se pakiram za neko putovanje“, zaključila je Pamela.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Philips po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju