Želite li vizualno produžiti noge, odaberite hlače trapez-kroja. Taj će efekt biti još izraženiji ako se odlučite za model u tamnijoj boji te visokog struka.

Galerija Karirane palazzo hlače iz trgovina 2019. - 4 Karirane palazzo hlače iz trgovina 2019. - 3 Karirane palazzo hlače iz trgovina 2019. - 1 +0 Karirane palazzo hlače iz trgovina 2019. - 2

No prilikom odabira ovakvog modela treba pripaziti na duljinu nogavica. U posljednje vrijeme iznimno su popularne hlače predimenzioniranih nogavica koje se “vuku” po podu. Sparite li ih s cipelama visokih potpetica, a u njima ne znate savršeno hodati, vrlo lako mogli biste pasti.

Jennifer Lopez u štiklama Giuseppea Zanottija Nina Badrić: Opake štikle kakve bi rado nosila i Jennifer Lopez

Baš takav model za nedavni koncert u Zagrebu odabrala je Nina Badrić. Hrvatska pjevačica zablistala je u elegantnom bijelom modelu kariranih hlača, koje je sparila s bijelom bluzom i crnim sakoom. Iako su joj nogavice bile mrvicu predugačke, iskusna trendseterica u njima se kretala bez ikakvih problema.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove i pronašli nekoliko modela kariranih hlača širokih nogavica.

10 proljetnih modela cipela s visokom potpeticom u kojima noge izgledaju mrak Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 5 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 10 +7 Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 11

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju