Maksi haljina napravljena od tankog i lepršavog prirodnog materijala koji dopušta koži da diše nameće se kao idealan izbor za plažu.

Galerija Nina Badrić Fashion Nova, 192 kn Boohoo, 196 kn +2 Asos, 293 kn

Za plažu su pogotovo poželjni modeli koji su konstruirani tako da se lako odjenu i skinu te su udobni za nošenje. Povrh svega odaberite model u svjetlijoj boji koja ne privlači sunce te tako smanjite znojenje.

Ovakve komade za plažu preferira i Nina Badrić. Hrvatska pjevačica pokazala je to i na svojem Instagramu na kojem je prati više od 400.000 obožavatelja.

Nina Badrić objavila je na ovoj društvenoj mreži fotografije iz svoje ljetne baze – otoka Hvara. Točnije, podijelila je sa svojim pratiteljima jednostavno, ali vrlo efektno ljetno izdanje.


Na fotografijama nosi polu-prozirnu maksi haljinu u bijelo-ružičastoj boji s dubim rukavima i ukrašenu efektnim pomponima ispod koje se nazire tamniji kupaći kostim.

Ovaj tip haljine sjajno se kombinira s japankama i sandalama ravnog đona, ali i obućom s povišenim potplatima. Hrvatska pjevačica odabrala je špagerice-platforme u boji kože koje vizualno produžuju cijelu figuru.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela dugih haljina za plažu po uzoru na Ninu Badrić.

Boohoo, 196 kn Boohoo, 196 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)  

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju