Počelo je proljeće, dani su sve duži, a i Uskrs je pred vratima. Domovi su ukrašeni, kolači spremni, a i plan za fini ručak razrađen je do najsitnijih detalja.

Galerija Lakovi za nokte u efektnim bojama - 7 Lakovi za nokte u efektnim bojama - 10 Lakovi za nokte u efektnim bojama - 8 +6 Essie Nails (92 Aruba Blue), 64,50 kn

Naši životi ni ove se godine nisu vratili u ono staro normalno koje željno iščekujemo, ali i u 2021. godini Uskrs može i treba biti blagdan koji će i vama i vašim najbližima napuniti spremnike pozitivne energije.

Nezaobilazan dio Uskrsa su, naravno pisanice. Šarena jaja prizor su koji svima mami osmijeh na lice i u trenu popravlja raspoloženje.

Upravo su nas te šarene pisanice inspirirale da zavirimo i u ponudu lakova za nokte u jarkim i efektnim bojama jer nema razloga da i vaši nokti ovih dana ne osvanu u uskrnom, proljetnom ruhu.

Tulipani neka vam budu inspiracija prilikom odabira laka za nokte Tulipani u vazi, boje tulipana na noktima: Lakovi za nokte u bojama omiljenog cvijeta

Jedna od nijansi s kojom ruke izgledaju mlađe je bijela Zgodan trik: Sedam nijansi lakova za nokte s kojima ruke izgledaju mlađe

Veliki trend u svijetu manikure duže vrijeme su i nokti obojani u različite nijanse, pa evo idealne prilike da isprobate i njega, ako već niste. Konačan rezultat bit će notki kao pisanice koji će vam također mamiti osmijeh na lice.

Sada zavirite u našu galeriju i odaberite nijasnu (ili nijanse) za sebe.

Lakovi za nokte u efektnim bojama - 7 Chanel Le Vernis (755 -Harmony), 218 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju