Dok traje veliko sezonsko sniženje, u trgovine stižu i nove kolekcije pa smo tako pronašli i jedan novi ruksak s izvezenim cvjetnim motivima, tako sladak i romantičan

Galerija Slatki ruksak iz nove kolekcije u trgovinama - 4 Slatki ruksak iz nove kolekcije u trgovinama - 6 Slatki ruksak iz nove kolekcije u trgovinama - 1 +2 Slatki ruksak iz nove kolekcije u Bershki Sudeći prema novim kolekcijama koje pristižu u dućane, cvjetni uzorak i dalje je jedan od najvećih trendova. Naročito prevladava na torbama, a nalazi se i na preslatkom ruksaku kojeg smo pronašli u Bershki. Mini ruksak sa sitno izvezenim cvijećem dolazi u crnoj i boji kože, a cvjetni detalji u ružičastoj i crvenoj daju mu poseban ljupki štih.

U novoj kolekciji iz Bershke pronašli smo ruksak s izvezenim cvjetnim motivima, tako sladak i romantičan

Vjerujemo da će se svidjeti i onima damama koje inače ne nose ruksake, pa čak i da će biti ozbiljna konkurencija omiljenoj torbici. Ukoliko ovim medenim ruksakom upotpunite garderobu, nemojte se začuditi ako vas prijateljice, poznanice i kolegice na poslu zasipaju pitanjem gdje ste ga kupili.

Dimenzije ruksaka su 22x17x11 centimetara, a cijena 169,90 kuna.
Slatki ruksak iz nove kolekcije u trgovinama - 5 Slatki ruksak iz nove kolekcije u Bershki (Foto: Zadovoljna.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju