Stigle su sjajne vijesti za sve ljubitelje cvijeća i hortikulture. Ovogodišnji, 55. Floaart održat će se od 1. do 6. lipnja na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Na vanjskom dijelu predstavljat će se biljni izlagači s lepezom vlastitih proizvoda te raznim cvjetnim instalacijama i prikazima idejnih rješenja u projektiranju manjih zelenih površina.

Natjecanja "Hrvatski KUP florista" i "Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća" ove se godine neće održati. Na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica i cvijeća po pristupačnim cijenama.

Slika nije dostupna Prizori koji nas raduju: Zavirite u mirisni i šareni Festival cvijeća u Crikvenici Pelargonija Bujne pelargonije: Šest jednostavnih savjeta za darežljiv cvat sve do jeseni Slika nije dostupna Skromne kraljice balkona: Tri nezahtjevne krasotice s obilnim cvjetovima Slika nije dostupna Izaberite cvijeće: Pet balkonskih ljepotica koje sjenu vole više od sunca

Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizatori su Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba.

Ulaz je tradicionalno besplatan, a preporuka je da građani parkiraju na istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma.

Uživajte odgovorno i uz poštivanje svih epidemioloških mjera u prekrasnoj cvjetnoj rapsodiji, poručili su organizatori.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju