Stigle su sjajne vijesti za sve ljubitelje cvijeća i hortikulture. Ovogodišnji, 55. Floaart održat će se od 1. do 6. lipnja na više od 300 tisuća četvornih metara otvorenog prostora zagrebačkog Bundeka, uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Galerija Ovogodišnji Floraart počinje 1. lipnja Floraart - 2 Floraart - 3 +1 Festival se održava na zagrebačkom Bundeku

Na vanjskom dijelu predstavljat će se biljni izlagači s lepezom vlastitih proizvoda te raznim cvjetnim instalacijama i prikazima idejnih rješenja u projektiranju manjih zelenih površina.

Natjecanja "Hrvatski KUP florista" i "Međunarodno natjecanje učenika srednjih poljoprivrednih škola u aranžiranju cvijeća" ove se godine neće održati. Na zapadnom i istočnom otvorenom dijelu jezera Bundek organizirat će se bogata prodaja kaktusa, trajnica i cvijeća po pristupačnim cijenama.

Festival cvijeća u Crikvenici - 1 Prizori koji nas raduju: Zavirite u mirisni i šareni Festival cvijeća u Crikvenici Pelargonije Bujne pelargonije: Šest jednostavnih savjeta za darežljiv cvat sve do jeseni Petunije su vrlo popularno balkonsko cvijeće koje nije zahtjevno - 1 Skromne kraljice balkona: Tri nezahtjevne krasotice s obilnim cvjetovima Ako je vaš balkon okrenut prema istoku ili zapadu, izaberite bilje koje voli sjenu Izaberite cvijeće: Pet balkonskih ljepotica koje sjenu vole više od sunca

Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizatori su Grad Zagreb i Turistička zajednica grada Zagreba.

Floraart - 2 55. Floaart održat će se od 1. do 6. lipnja (Foto: Ivan Marinković)

Ulaz je tradicionalno besplatan, a preporuka je da građani parkiraju na istočnom parkingu Zagrebačkog velesajma.

Uživajte odgovorno i uz poštivanje svih epidemioloških mjera u prekrasnoj cvjetnoj rapsodiji, poručili su organizatori.

Floraart - 3 Ulaz je tradicionalno besplatan (Foto: Ivan Marinković)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju