Paramount Picture objavio je na svom YouTube kanalu novi trailer za film Top Gun Maverick koji se događa 30 godina nakon događaja u prvom filmu zbog kojeg dame diljem svijeta i danas nisu ravnodušne prema Tomu Cruiseu.

Trailer gledateljima još jednom predstavlja Petea “Mavericka” Mitchella (Tom Cruise) i Toma “Icemana” Kazanskyja (Val Kilmer) koji više nisu pripravnici.

Maverick postaje instruktor mladim pilotima, a iako je iz trailera teško donijeti konkretne zaključke o tome što će se događati jedno je sigurno - Mavericka će proganjati njegova prošlost.

Za to je vjerojatno zaslužan i poručnik Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller), koji ne samo da je sin pokojnog Maverickovog najboljeg prijatelja, nego misli i da je Maverick odgovoran za smrt njegova oca.

Tom Cruise i Kelly McGillis zvijezde su filma 'Top Gun' iz 1986. godine "Top Gun": Istina iza nezaboravne scene u liftu zbog koje srce brže kuca

U filmu glume i Jennifer Connelly, Ed Harris, Glen Powell, Monica Barbaro, Thomasin McKenzie, Jean Louisa Kelly, Lewis Pullman i Manny Jacinto.

Nastavak kultnog Top Guna koji milijuni gledatelja željno iščekuju premijeru će imati na filmskom festivalu u Cannesu 18. svibnja, a u kina stiže 27. svibnja.

Inače, trailer koji je objavljen 29. ožujka u prva 24 sata pregledan je gotovo 8 i pol milijuna puta. Mnogi su u komentarima napisali kao im najava filma u trajanju od 2 i pol minute vraća stare uspomene.

Slika nije dostupna Prljavi ples, Top Gun ili Karate Kid? Koji ste kultni film iz 80-ih s obzirom na horoskopski znak

Top Gun nije film, to je emocija, pišu nostalgični komentatori koji strpljivo čekaju premijeru, a do tada ne preostaje nam ništa drugo nego gledati najavu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju