Irska spisateljica Cecelia Ahern, autorica popularnog romana "P. S. Volim te", u ožujku je objavila da stiže nastavak priče o Gerryju i Holly, a sada je objavila još detalja o nastavku nazvanom "Postscript".

Priča se događa sedam godina nakon Gerryjeve smrti, a otkrit će nove detalje o njihovoj vezi.

Podsjetimo, prva knjiga ispričala je priču o Holly, koja je nakon smrti supruga Gerryja došla do pisama koja je napisao za nju kako bi joj pomogao u tugovanju.

Radnja "Postscriptuma" događa se šest godina nakon što je Holly pročitala posljednje pismo.

Spisateljica je objasnila da je tih šest godina kasnije Holly u pozitivnoj životnoj fazi i sretno zaljubljena, a u jednom trenutku prilazi joj skupina neizlječivo bolesnih osoba koje su slušale podcast u kojem je Holly sa svojom sestrom pričala o Gerryjevoj smrti.

Skupinu koja sebe naziva "Klub P. S. Volim te" inspirirala je njezina priča i zamole je da im pomogne napisati slična pisma za njihove voljene.

To znači da će se Holly ponovno morati podsjetiti na tugu kroz koju je prolazila, ali i ljubav prema Gerryju.

Film P.S. Volim te naučio nas je neke bitne lekcije P.S. Volim te: Najvažnije lekcije koje nas je naučio nezaboravni film

Stiže nastavak priče o Holly i Gerryju Izlazi nastavak knjige "P. S. Volim te": Holly započinje novo poglavlje u životu

Htjela sam zamijeniti iskustva, tako da je Holly sada u Gerryjevu položaju i pomaže drugima pisati pisma. Kako bi 'Klubu P.S. Volim te' pružila pozitivno iskustvo, ona treba još jednom analizirati svoje, objasnila je spisateljica.

U novoj knjizi Holly će morati pogledati pisma iz drugog kuta. Razmišljat će, između ostalog, i o tome jesu li imala smisla, jesu li joj pomogla ili odmogla u tugovanju...

Holly će se u knjizi još jednom vratiti u prošlost, a taj povratak iznjedrit će i neka nova sjećanja u odnosu s preminulim suprugom.

Spisateljica je rekla da je upravo pomoću tih novih sjećanja odlučila vratiti u Gerryja u cijelu priču. Neka sjećanja objasnit će zašto joj je ostavio određena pisma.

Inače, Cecelia Ahern imala je samo 21 godinu kada je napisala bestseler koji je dobio i svoju filmsku adaptaciju u kojoj su glavne uloge odigrali Hillary Swank i Gerad Butler.

Knjiga "Postcript", koju fanovi s nestrpljenjem iščekuju, bit će objavljena 19. rujna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju