Možete li se sjetiti vremena kada niste u torbici nosili bočicu vode? Ona je u posljednjih desetak godina uistinu postala sveprisutni modni dodatak.

I dok većina dama u svojoj torbici nosi boce od plastike za jednokratnu upotrebu koje se mogu kupiti u bilo kojem supermarketu, na tržištu se nalaze i mnogi drugi dugotrajniji izbori.

Boca za vodu i tople napitke brenda Chilly\'s Bottle - 13 Neodoljivi motivi: Boce za vodu i tople napitke poput modnog dodatka

Odabrati možete sve od robusnih sportskih modela koji su idealni za nošenje u teretanu ili u planinu, preko atraktivnih staklenih bočica do višenamjenskih aluminijskih termosica. Te višekratne boce za vodu mogu se naći u različitim veličinama, no najčešće imaju zapremninu od 500 do 650 mililitara.

Istraživanja su pokazala da ćete lakše popiti preporučenih 8 čaša vode dnevno, ako uz sebe uvijek držite bocu s tom važnom tekućinom. Zavirili smo u trgovine i na popularne webshopove te odabrali 10 atraktivnih modela za različite prilike koje će vam pomoći u tom naumu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju