Na Otoku hrvatske mladeži na zagrebačkom Jarunu održava se 12. INmusic festival. Baš kao i proteklih godina, samo zbog popularnog glazbenog festivala u glavni grad Hrvatske stigao je veliki broj turista željnih sjajnih koncerata i dobrog provoda

U samo 12 godina postojanja, INmusic profilirao se kao jedan od najpopularnijih europskih glazbenih festivala.

Svake godine posjeti ga veliki broj ljubitelja glazbe koji uživaju u koncertima fantastičnih izvođača. Ove godine majka priroda smilovala se organizatorima i nije im poslala kišu pa posjetitelji nisu imali potrebe za nošenjem gumenih čizama i kabanica, kao što je to bio običaj prijašnjih godina.

Festivalski stajling pripadnica ljepšeg spola uglavnom se sastoji od kratkih kombinezona i haljina koje uspješno prkose visokim temperaturama.

Haljine su za INmusic odabrale i dvije kulerice s Jaruna. Mini modeli s razigranim cvjetnim uzorkom kao da su dodatno naglasili dojam ljetne bezbrižnosti i savršeno su se uklopili u opuštenu atmosferu festivala. Zgodne dame s lica nisu skidale široki osmijeh, "zarazni" adut koji osvaja na prvu.

U galeriji pronađite haljinice s cvjetnim uzorkom koje će vam biti vjerna pratnja na glazbenim festivalima, ali i u ostalim ležernim ljetnim prigodama.

Dvije zgodnice osvježenje su potražile uz čašu pive, a vi pročitajte 7 razloga zašto bi žene trebale piti pivo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju