Počela su zimska sniženja, pa mnoge od nas planiraju u posljednji ovogodišnji šoping kako bi svojoj garderobi pridružile neke nove trendi komade.

Galerija Haljine sa šljokicama - 2 Haljine sa šljokicama - 3 Haljine sa šljokicama - 4 +7 Asos, 1115 kuna

Čeka nas i doček Nove godine, najzabavnija noć u godini, u kojoj svaka od nas voli zablistati. Od frizure i make-upa preko udobnih cipela u kojima ćemo moći plesati cijelu noć sve do savršene haljine koja će privlačiti pažnju, vjerujemo da je vaš novogodišnji outfit već isplaniran.

Ako pripadate skupini žena koje još nemaju haljinu za doček, pročitajte sljedeće retke, koji bi vam mogli pomoći da svoju blještavu kombinaciju isplanirate u zadnji čas.

Haljine sa šljokicama - 7 S. Oliver, 559 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kako bismo pronašli pristupačne haljine sa šljokicama, zavirili smo u poznate internetske trgovine i prikupile 10 haljina u kojima ćete zablistati dok budete ispraćali 2022. i nazdravljali najdražim pjenušcem.

Haljine sa šljokicama - 4 Massimo Dutti, 753 kune (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U našoj galeriji na početku teksta pronaći ćete razne stilove svjetlucavih haljina, u rasponu od kratkih koje će naglasiti obline do onih širih koje će sakriti svaki ekstra kolačić koji smo pojele ovih blagdana.

Sve haljine u našoj galeriji trenutačno su na sniženju, pa provjerite je li se ondje našla neka koja će vam odgovarati. Bez obzira na stil koji odaberete, svoju kombinaciju nadopunite upečatljivim modnim dodatcima koji su baš prigodni za posljednju noć u godini.

Haljine sa šljokicama - 5 Asos, 1115 kuna (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju