Dobra torba može transformirati cijelu odjevnu kombinaciju. Uz pametno biranje modela neke ćete moći nositi tijekom cijelog dana – od odlaska na posao do večernjeg izlaska.

Galerija Jesenske torbe iz domaćih trgovina - 12 Jesenske torbe iz domaćih trgovina - 5 Jesenske torbe iz domaćih trgovina - 9 +8 Bershka torbica za oko struka, 119,90 kn
Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli 10 modela torbi koje će se nositi ove jeseni.

1. TORBE SA ŽIVOTINJSKIM UZORKOM

Životinjski print ove se sezone vraća na velika vrata, a osim odjeće uzorak zebri, leoparda, zmija i drugih divljih životinja ukrašava i torbe svih veličina i oblika.

2. TORBE U OBLIKU KANTICA
Ručni koferčići ili kantice i dalje su hit na ulicama diljem svijeta, ali i na Instagram profilima brojnih modnih blogerica.

3. MINI TORBICE
Mini torbice maksimalne veličine do 25 centimetara i ove će sezone biti pravi hit, a na raspolaganju imate sve što vam srce poželi – od kožnatih romantičnih komada, preko modela s neizbježnim životinjskim printom do klasičnih crnih torbi.

4. SHOPPER TORBE

Nemoguće je zamisliti jesen i bez predimenzionirane torbe za shopping, koja se može nositi na ruci ili preko cijelog ramena. Jesenske torbe iz domaćih trgovina - 1 Statement torbica Judith Lieber po 35.000 kn i ona iz Pull&Beara za 129 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)
5. STATEMENT TORBA
Neke torbice stvorene su za razigravanje cijele kombinacije. Neka se i u vašem ormaru nađe jedna takva, koja će po mogućnosti biti nadahnuta pop kulturom današanjice. Primjerice, ako si ne možete priuštiti razigrani model Judith Lieber u obliku prženih krumpirića, tu je vrlo sličan model iz Pull&Beara.

6. PROŠIVENE TORBE
Prošivene torbe proslavio je legendarni modni brend Chanel, a ove jeseni može se nabaviti i u trgovinama s pristupačnijim cijenama. Mogu se kupiti u različitim bojama, no s modelom u crnoj boji jednostavno ne možete pogriješiti.

7. TORBE JARKIH BOJA
Jarke boje nisu rezervirane samo za ljeto. Rastjerajte jesensko sivilo kožnatim modelima u žutoj, crvenoj ili plavoj boji.

8. TORBE OKO STRUKA
Torbice za nošenje oko struka dobile su svoj veliki make-over, a danas su nezaobilazan dio raznovrsnih modnih stylinga.

9. TORBE S PERLICAMA
Torba ukrašena ili napravljena isključivo od efektnih perla – hit su ove jeseni.

10. KARIRANE TORBE
Karirani uzorak ove će jeseni zavladati svjetskim ulicama i trgovima. Izabrati možete i raznovrsne torbice u ovom uzorku, koje se najbolje kombiniraju uz jednobojnu odjeću.

Pogledajte u našoj fotogaleriji 10 modela jesenskih torbi za svačiji ukus. Jesenske torbe iz domaćih trgovina - 8 TopShop torba s perlicama, 247 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju