S početkom jeseni započelo je i odbrojavanje do dolaska najiščekivanijeg animiranog filma godine, crtića "Snježno kraljevstvo 2", koji 22. studenog stiže u kina. Disney je objavio drugi službeni trailer koji nam prvi put otkriva kakva će zapravo biti radnja u nastavku epskog crtića.

U drugom službenom traileru, koji je prema nekim tvrdnjama i zadnji, Anna, kraljica Elsa, Kristoff i Olaf odlaze iz svog kraljevstva Arendelle i kreću na dugi put kako bi pronašli odakle dolaze Elsine moći jer jedino tako mogu spasiti svoje kraljevstvo od zlih sila.

Disney je objavio drugi službeni trailer koji nam otkriva kakva će zapravo biti radnja 'Snježnog kraljevstva 2'.

Na putu punom opasnosti, izazova i neočekivanih obrata, hrabra družba mora se boriti s misterioznom olujom, golemim valovima u oceanu, mnoštvom čudovišta i drugim silama koje prijete junacima crtića. Pronaći će i izgubljenu civilizaciju ljudi koji, čini se, znaju nešto više o tome kako je Elsa uopće dobila moći da sve oko sebe pretvara u led.

U "Snježnom kraljevstvu" Elsa je strahovala da su njezine moći previše za svijet. U "Snježnom kraljevstvu 2" morat će se nadati da su dovoljne...

Scena iz crtića 'Snježno kraljevstvo 2' koji u kina stiže 22. studenog "Snježno kraljevstvo 2": Prvi službeni trailer za nastavak najčarobnijeg crtića

Prizor iz trailera za crtić \'Snježno kraljevstvo 2\' Dvije minute oduševljenja: Pogledajte prvi trailer za "Snježno kraljevstvo 2"

Obožavatelji iz cijelog svijeta nestrpljivo su čekali nastavak animiranog megahita iz 2013. godine koji je sa zaradom od 1,27 milijardom dolara oborio sve rekorde i postao najgledaniji Disneyjev crtić svih vremena. Prema reakcijama i komentarima na dosad viđeno u trailerima, gotovo je sigurno da će "Snježno kraljevstvo 2" opet rušiti rekorde i da nas čeka epska priča koju će obožavati i djeca i odrasli.

Sve što nam sada preostaje jest strpjeti se još nešto manje od dva mjeseca, kada će "Snježno kraljevstvo 2" zavladati kinima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju