Ako vam se čini da ovih dana svi govore o filmu Barbie, u pravu ste. Jedan od najiščekivanijih filmova stgao je u kina, a među onima koji su imali priliku biti dio filma je i modna kuća Chanel.

Galerija Margot Robbie kao Barbie Komplet koji je nosila Claudia Schiffer iz kolekcije za jesen/zimu 1995. godine može se vidjeti u filmu Margot Robbie kao Barbie +2 Margot Robbie kao Barbie

Modna kuća surađivala je s filmskim kreativcima na realizaciji nekoliko kostima za Barbie, odnosno za glumicu Margot Robbie. U filmu redateljice Grete Gerwig Chanel nosi i Ken, kojeg je utjelovio Ryan Gosling.

Govoreći o odjeći u filmu, glumica Margot Robbie rekla je kako visoka moda savršeno odgovara karakteru popularne lutke. Kako je objasnila, radi se o igrački koja dolazi u kutiji sa šeširom, torbom, cipelama i narukvicom. Zato suradnja sa Chanelom nimalo ne čudi - jer igrati se s Barbie znači i odijevati je u razne kombinacije.

Komplet koji je nosila Claudia Schiffer iz kolekcije za jesen/zimu 1995. godine može se vidjeti u filmu Komplet koji je nosila Claudia Schiffer iz kolekcije za jesen/zimu 1995. godine može se vidjeti u filmu (Foto: Profimedia)

Chanel ima toliko mogućnosti kada su u pitanju dodaci. Tako da mi je to pomoglo da uđem u ulogu, činilo se ispravnim za lik, ispričala je glumica, koja je u filmu imala priliku nositi kostim modne kuće Chanel koji je svojedobno nosila Claudia Schiffer.

Jedno od arhivskih odijela koje sam nosila imalo je malu etiketu na kojoj je pisalo Claudia. Meni je to bilo wow, ispričala je Margot Robbie.

Spomenula je i izdanje u sklopu kojeg je nosila Chanelovu torbu u obliku srca te dodala da su je sve djevojke na setu htjele držati u svojim rukama.

Sjajna suradnja na filmu

U intervjuu za magazin Vogue kostimografkinja Jacqueline Durran rekla je, između ostalog, da je važan dio garderobe bila ružičasta boja jer ako želite da nešto ili netko izgleda kao Barbie, ružičasta će odraditi posao.

Većinu kreacija izradili su ona i njezin tim, međutim, rekla je, ako Margot nosi nešto što mi nismo izradili, onda je to uglavnom Chanel, čija je Margot ambasadorica od 2018. godine.

Oni su vrlo zainteresirani za podršku kinematografiji i za pomaganje u pronalasku izdanja koja će funkcionirati. Slali su nam sve što smo željeli, bilo je sjajno raditi s njima, rekla je.

Modna kuća iz arhive je izvukla odijela, odjeću za plažu, sportsku odjeću i dodatke, uglavnom komade z 1980-ih. Sve što je bilo dobro, ali nije odgovaralo veličinom, prepravili su za film.

Margot Robbie kao Barbie Margot Robbie kao Barbie (Foto: Profimedia)

Film o kojem se govori

Za sve one koje je zaobišla priča o Barbie, u kina je stigao film o kultnoj lutki u kojem ona prolazi krizu koja je navodi da preispita svoj svijet i postojanje. Film između ostalog ima i sjajnu glumačku postavu pa uz Margot Robbie i Ryana Goslinga glume i America Ferrera, Kate McKinnos, Issa Rae, Rhea Perlman i Will Ferrell te mnogi drugi.

Haljina iz Zare za sve one koje su kao djevojčice željele nositi odjeću od Barbie Zara je izbacila novu Barbie kolekcije Ružičasta haljina dio je Barbie kolekcije Cijena haljine je 49,95 eura +9 Haljina bez naramenica iz Zarine kolekcije Barbie

Svi ga žele: Otkriveno koji točno lak za nokte ima Margot Robbie u filmu "Barbie" Scena iz filma Barbie Scena iz filma Barbie Glossify (Naked) +4 OPI (Bubble Bath)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju