Četvrtu večer zaredom Aleksandra Prijović napunila je zagrebačku Arenu i održala spektakularan koncert. Svojim obožavateljima priredila je nezaboravan koncert, a opet je dala materijala i ljubiteljima mode koji analiziraju njezine scenske kombinacije.

Galerija Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović u kožnatom kompletu na 4. zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović

Ni ovaj put nije razočarala modnim odabirom. Sudeći po njezinim kombinacijama, četvrti koncert bio je rezerviran za najelegantniju i nepogrešivu boju - crnu.

Lijepa Aleksandra otvorila je koncert u asimetričnoj haljini s visokim bočnim prorezom. Gornji dio haljine ukrašene šljokicama napravljen je od čvršćeg materijala, a donji je prozirniji i razotkriva noge.

Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

U drugom dijelu nastupa pjevačica je eleganciju zamijenila rokerskom estetikom. Izgledala je fantastično odjevena u kožnate komade od glave do pete. Kratku suknju i topić kombinirala je s odličnom jaknom i visokim čizmama iznad koljena koje su se vratile u modu na velika vrata.

Aleksandra Prijović u kožnatom kompletu na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović u kožnatom kompletu na 4. zagrebačkom koncertu (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Koncert je završila odjevena u predivnu kratku haljinu modne kuće Alexander McQueen. U pitanju je model iz njihove ready to wear kolekcije za jesen/zimu 2023. godine.

Aleksandra Prijović u haljini modne kuće Alexander McQueen na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović u haljini modne kuće Alexander McQueen na 4. zagrebačkom koncertu (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Takozvana smoking-haljina dugih rukava u potpunosti je napravljena od fine vune, lagano je sužena u struku i ukrašena velikom efektnom aplikacijom od blještavih elemenata.

Najviše mi se sviđa...

glasova:

Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Aleksandra Prijović: Glamurozna haljinica upotpunjena čarapama koje proljepšavaju noge Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 6 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 8 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 7 +4 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 3

Aleksandra Prijović zapalila Arenu u kultnim štiklama kojima vjeruje i J.Lo Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 1 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 2 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 3 +14 Slavne dame u štiklama Harmony Giuseppea Zanottija - 4

Kakvo otvorenje! Aleksandra Prijović u impresivnom izdanju na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović na prvom zagrebačkom koncertu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju