Kad god je u prilici, Olja Vori uvijek rado dođe na zagrebačku špicu, a i ovaj sunčani i lijepi vikend iskoristila je za šetnju središtem Zagreba. Olja je ujedno i podržala 17. izdanje Nacionalnog dana protiv raka vrata maternice, koji se obilježava u Europskom tjednu prevencije raka vrata maternice, te je kupila mimoze.

Galerija Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 5 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 6 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 1 +4 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama

Žuto cvijeće, koje u mnogim kulturama simbolizira ženu, slobodu, emancipaciju i osjećajnost Olja Vori nosila je u ruci, a žuto je bilo i odijelo koje je odabrala za dolazak u centar grada. Odijelo izrađeno od toplog materijala nalik bukleu sačinjeno je od sakoa klasičnog kroja i širih nogavica.

Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 6 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ispod sakoa Olja je odjenula crnu dolčevitu, klasični odjevni komad koji je must have u jesensko-zimskoj garderobi. Šik odijelo kombinirala je uz robusniji model crnih cipela s debelim potplatom i mini torbicu modne kuće Chloe, kožnati pravokutni model ukrašen velikim slovom C zlatne boje.

Olja Vori nosi torbicu modne kuće Chloe Olja Vori nosi torbicu modne kuće Chloe (Foto: Chloe)

Oljina torbica ima kratku ručku, također ukrašenu zlatnim metalnim detaljem, za nošenje u ruci te dugački tanji remen za nošenje preko ramena. Damske sunčane naočale izvrsno su upotpunile stajling Olje Vori za dolazak na zagrebačku špicu.

Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 1 Olja Vori i Anica Kovač podržale su 17. izdanje Nacionalnog dana protiv raka vrata maternice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Anica Kovač u čizmama koje sve manje žena nosi uz traperice - kako ih vi kombinirate? Puloveri izgledaju fantastično u kombinaciji s visokim čizmama Anica Kovač na zagrebačkoj špici Anica Kovač na zagrebačkoj špici +5 Anica Kovač na zagrebačkoj špici

Em topla, em udobna: Maksi suknja Olje Vori koja u sezoni jesen/zima nema konkurenciju Olja Vori na zagrebačkoj špici - 6 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 7 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 1 +4 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju