Olja Vori bila je gošća na modnom događanju održanom na Zagrebačkom Velesajmu, na kojem je nastupila i Severina. Olja je na modnom partyju pozirala ispred zanimljive crvene pozadine složene od mnoštva dugoljastih balona.

Galerija Olja Vori na modnom eventu - 2 Olja Vori na modnom eventu - 1 Olja Vori na modnom eventu - 3 +2 Olja Vori nosi torbu brenda Diesel

Boja Oljinih hlača efektno se stopila s pozadinom jer je nosila model crvene boje od materijala nalik satenu. Riječ je o udobnim hlačama širih nogavica i s gumom oko struka, a hlače cargo stila imaju i džepove sa strane.

Olja Vori na modnom eventu - 1 Olja Vori nosi crvene hlače s udobnim strukom i džepovima sa strane (Foto: Nera Simic/Cropix)

Olja je pokazala istesani goli trbuh jer je gore nosila kraću majicu na preklop s dugim rukavima i kapuljačom.

Stajling je upotpunila crnim cipelama na špic te vrećastom crnom torbom s efektnim metalnim dodatkom na ručki brenda Diesel.

Olja Vori nosi torbu brenda Diesel Olja Vori nosi torbu brenda Diesel (Foto: Diesel)

Još malo crvene Olja Vori dodala je s ružem za usne, dok je lak za nokte decentne nijanse ružičaste boje.

Na modnom partyju na Zagrebačkom Velesajmu nastupila je Severina Na modnom partyju na Zagrebačkom Velesajmu nastupila je Severina (Foto: Nera Simic/Cropix)

Olja Vori: Odijelu koje osvaja bojom "bakandže" su baš dobar par Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 5 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 6 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 1 +4 Olja Vori u žutom odijelu i robusnim cipelama - 7

Em topla, em udobna: Maksi suknja Olje Vori koja u sezoni jesen/zima nema konkurenciju Olja Vori na zagrebačkoj špici - 6 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 7 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 1 +4 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju