Olja Vori uvijek privlači pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Mamila je poglede i na zagrebačkoj špici ovoga vikenda.

Galerija Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 2 Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 3 Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 1 +1 2NNDAY, Think Twice maksi haljina, 249,95 eura

Olja Vori prošetala je centrom Zagreba u jednostavnoj, ali iznimno upečatljivoj odjevnoj kombinaciji u kojoj je dominirala maksi haljina cvjetnog uzorka.

Točnije, nosila je lepršavu i polu-prozirnu haljinu Think Twice progresivnog danskog brenda 2NDDAY koji je fokusiran na samopouzdan i privlačan dizajn podcrtan ženstvenošću.

Riječ je o haljini koja je toliko široka i udobna da će vam se činiti kao da ne nosite ništa na sebi.

Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 3 Olja Vori u haljini 2NDDAY na zagrebačkoj špici - 3 (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Model se kopča na prednjoj strani, ima prorez do koljena, a po želji se može vezati u struku. Napravljen je od recikliranog poliestera.

Olja Vori haljinu je nadopunila osebujnim modnim dodacima – predimenzioniranom ogrlicom, štiklama u ljubičastoj boji te torbicom u kraljevski plavoj boji.

Oči je od znatiželjnih pogleda zaklonila parom sunčanih naočala s tamnozelenim okvirima.

2NNDAY, Think Twice maksi haljina, 249,95 eura 2NNDAY, Think Twice maksi haljina, 249,95 eura (Foto: Nelly.com)

Izdanje u kaubojkama i čipkastoj haljini zbog kojeg su se na špici mnogi okrenuli za Oljom Vori Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 3 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 1 Olja Vori u kaubojkama i čipkastoj haljini - 2 +7 Olja Vori nosi čipkastu haljinu brenda Philosophy Di Lorenzo Serafini

Kombinacija Olje Vori za kojom se okretala cijela zagrebačka špica Olja Vori Olja Vori na zagrebačkoj špici Olja Vori na zagrebačkoj špici - 5 +3 Olja Vori na zagrebačkoj špici - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju