Dolaskom prosinca svaki aspekt u našem životu poprimi blagdansku notu. Dom je poprimio mirise i boje Božića, a ulice su prepune ukrasa i blještavih lampica. Svaki grad u Hrvatskoj je pripremio vlastitu božićnu čaroliju, a Osijek je ponovno otišao korak dalje.

Galerija Božićni tramvaj u Osijeku - 4 Božićni tramvaj u Osijeku - 11 Božićni tramvaj u Osijeku - 10 +8 Božićni tramvaj u Osijeku

Osječki GPP više od deset godina za svoje građane i sve posjetitelje priprema pravu blagdansku čaroliju. Tvrtka je tradicionalno uredila dva tramvaja koji će voziti Osijekom i uveseljavati stare i mlade.

Jedan tramvaj ukrašen je božićnim motivima, poput jelke i snjegovića, a unutrašnjoj izgleda kao prava zimska bajka.

Zidovi su napravljeni od improviziranog leda, poput pravih iglua, a atmosfera je istovremeno ugodna i topla.

Božićni tramvaj u Osijeku - 7 Božićni tramvaj u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Drugi je tramvaj još draži onim najmlađima, a uređen je motivima čarobnjaštva i zove se Esseker Express. U čarobnom tramvaju prevladava crvena boja, a mogu se pronaći i razni motivi iz filmova o Harryju Potteru, najdražem čarobnjaku kojega mališani obožavaju.

Božićni tramvaj u Osijeku - 5 Čarobni tramvaj u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Snjegovići, medvjedići, raskošna božićna drvca, sobovi i lampice, samo su neki od detalja koji će tramvajsku vožnju učiniti baš posebnom. Stanovnici grada na Dravi oduševljeni su božićnim tramvajem, a ova lijepa blagdanska priča traje od 2011 godine.

Pogledajte najslađi izlog u Osijeku koji je ovih dana vrlo poželjno mjesto za fotografiranje Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 7 Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 1 Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 2 +9 Najljepši izlog u Osijeku koji krase veliki i mali plišani medvjedići i obilje ružičaste boje - 3

U našoj galeriji na početku teksta pogledajte kako izgleda božićna vožnja u Osijeku, a ako se ovih blagdana nađete u glavnom gradu Slavonije, sjednite u tramvaj i zaputite se u čarobni blagdanski svijet.

Božićni tramvaj u Osijeku - 3 Čarobni tramvaj u Osijeku (Foto: Davor Javorovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju