Nina Badrić otvorila je drugu večer festivala Fusion World Music, najvećeg regionalnog festivala koji se tijekom dva dana održao u Splitu. Uz Ninu nastupili su i Gibonni, Doris Dragović, Petar Grašo, Houra band, Jelena Rozga i drugi.

Galerija Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu - 6 Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu - 3 Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu - 5 +4 Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održao u Splitu

Prvo izdanje Fusion festivala okupilo je neka od najvećih imena regionalne glazbene scene te više od 50.000 posjetitelja pa je tako Split, nakon festivala elektronske glazbe Ultra, bio domaćin još jednog glazbenog spektakla.

Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu - 2 Nina Badrić otvorila je drugu večer festivala Fusion koji se održao u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Drugu večer Fusiona otvorila je Nina Badrić koja je za taj nastup odabrala outfit koji privlači svojim zanimljivim dizajnom. Riječ je o bijelom kompletu sačinjenom od tri komada, hlača, crop-topa i kratke jakne, u potpunosti prekrivenom - pusama. Lepršave hlače širokih nogavica i visokog struka imaju proreze na krajevima, crop-top se veže na leđima dok jaknica ima efektne balon rukave i velike bijele gumbe.

Nina je atraktivan komplet spojila sa svjetlucavim srebrnim sandalama s tankom visokom potpeticom i malom platformom, a njezin stajling, savršen za ludu splitsku noć, oduševio je Ninine pratitelje na Instagramu.

Nina Badrić Nina Badrić: Haljina s Asosa u kojoj se iz šetnje može produžiti na vjenčanje

Nina Badrić Nina Badrić: Tako posebna mini vjenčanica za raskošnu proslavu 50. rođendana

Outfit gori, komentirala je pjevačica Žanamari uz video u kojem je Nina Badrić pokazala svoj outfit za festival Fusion World Music.

Odlično ti ovo stoji Nina. Kako si ti zgodna. Vau!

Nikad bolja i ljepša.

Predobro izgledaš! Kompletić je top, pohvalili su obožavatelji Ninin stajling i nastup.

Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu - 1 Nina Badrić u kompletu s pusama na festivalu Fusion koji se održava u Splitu (Foto: Ivo Cagalj/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju