Ljetni odmori su daleko iza nas, no u nama još uvijek tinja želja za bijegom od svakodnevice i mjestom na kojem bismo se prepustili totalnom opuštanju. Upravo zato za oči nam je zapela nestvarna kućica na sjeveru Hrvatske.

Galerija Vikendica Međimurski ceker u Svetom Martinu na Muri Vikendica Međimurski ceker - 6 Vikendica Međimurski ceker - 5 +10 Vikendica Međimurski ceker - 4

Međimurski ceker ime je pitoreskne vikendice u Svetom Martinu na Muri koja je svega 1,5 kilometara udaljena od poznatih toplica.

Riječ je o renoviranoj stoljetnoj kući s prekrasnim pogledom na idiličnu zelenu okolicu sastavljenu od blagih brežuljaka, zapanjujućih šumaraka, livada, ali i nezaobilazne vinove loze.

Tu su vam na raspolaganju dvije spavaće sobe, blagavaonica s kuhinjom, kupaonica i dnevni boravak uređen ručno rađenim namještajem te brojnim retro motivima. Opustiti se, pak, možete u prekrasnom vrtu s organskim povrćem koje gleda na bazen, ili pak uhvatiti zrake sunca na idiličnoj terasi.

Vikendica Međimurski ceker - 14 Tu vam je na raspolaganju i prekrasna terasa za sunčanje (Foto: Booking.com)

Totalnu relaksaciju osigurava i boravak u sauni ili hidromasažnoj kadi koja je također dio Međimurskog cekera. Sjednite na bicikl i otpedalirajte do rijeke Mure koja je pet kilometara udaljena od kuće i guštajte u zapanjujućim prizorima.

Sa sobom možete povesti i svojeg kućnog ljubimca.

Više o Međimurskom cekeru možete saznati na Booking.com-u koji iznajmljuje ovu nestvarnu vikendicu u Svetom Martinu na Muri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju