Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse.

Galerija Svaka Superzdjelica koju polaznici izrade za vlastitog ljubimca pomoći će psima iz Azila Prijatelji Čakovec - 3 Ana Kovačić (pas Aspen) Svaka Superzdjelica koju polaznici izrade za vlastitog ljubimca pomoći će psima iz Azila Prijatelji Čakovec - 7 +9 Klasja Habjan  

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica – personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, čiji je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za napuštene pse, Pasica kasica i Atelje na br. 1 sastaju se ponovno s istim dobrim ciljem.

Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse

Ako želite učiniti malo dobro djelo za pse u azilima, pridružite se ovoj kreativnoj akciji i u ponedjeljak, 11. studenog u Ateljeu na br. 1 ne propustite pop-up radionicu keramike posvećenu izradi Superzdjelica. Uz to što ćete razveseliti svog ljubimca (ili mamina, susjedova, frendova ili imaginarnog) novom keramičkom zdjelicom s vašim potpisom, pomoći ćete i manje sretnim psima koji nemaju svoj dom. Ovo je također i sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite.

Pas mješanac 10 razloga zbog kojih su psi mješanci posebniji od čistokrvnih pasa

Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najbolje jer pomažu napuštenim psima – baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će (najmanje) jednom usamljenom psu bez krova nad glavom.

Crno štene Te tople okice: Šest razloga zašto su crni psi tako posebni

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u ponedjeljak, 11. studenog od 18 do 21 sat. Sudjelovanje na radionici moguće je uz prethodnu prijavu i donaciju u iznosu od 200 kuna koja odlazi ravno u šape pasa iz Azila Prijatelji Čakovec. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne – samo veliko srce i dobra volja. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom na e-mail ateljenabr.1@gmail.com. Psi su, naravno, dobrodošli!

Imelda Ramović (pas Tango) Imelda Ramović (pas Tango) (Foto: Sanjin Kaštelan)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju