Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse.

Galerija

 

Nakon prošlogodišnje prve pop-up radionice izrade Superzdjelica – personaliziranih keramičkih zdjelica za ljubimce, čiji je prihod u cijelosti doniran odabranom azilu za napuštene pse, Pasica kasica i Atelje na br. 1 sastaju se ponovno s istim dobrim ciljem.

Izradom personalizirane zdjelice za svog ljubimca učinit ćete pravo malo dobro djelo za napuštene pse

Ako želite učiniti malo dobro djelo za pse u azilima, pridružite se ovoj kreativnoj akciji i u ponedjeljak, 11. studenog u Ateljeu na br. 1 ne propustite pop-up radionicu keramike posvećenu izradi Superzdjelica. Uz to što ćete razveseliti svog ljubimca (ili mamina, susjedova, frendova ili imaginarnog) novom keramičkom zdjelicom s vašim potpisom, pomoći ćete i manje sretnim psima koji nemaju svoj dom. Ovo je također i sjajna prilika da se upoznate s keramikom i kreativno zabavite.

Superzdjelice su najposebnije zdjelice jer na cijelom svijetu ne postoje dvije iste, najosobnije jer ih vlastitim rukama izrađuje vlasnik za svog četveronožnog najboljeg prijatelja, ali i najbolje jer pomažu napuštenim psima – baš svaka Superzdjelica koju izradite pomoći će (najmanje) jednom usamljenom psu bez krova nad glavom.

Radionica će se održati u Ateljeu na br. 1 (Ulica Republike Austrije 1, 1. kat) u ponedjeljak, 11. studenog od 18 do 21 sat. Sudjelovanje na radionici moguće je uz prethodnu prijavu i donaciju u iznosu od 200 kuna koja odlazi ravno u šape pasa iz Azila Prijatelji Čakovec. Za radionicu nije potrebno prethodno iskustvo, a ni godine nisu važne – samo veliko srce i dobra volja. Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom na e-mail ateljenabr.1@gmail.com. Psi su, naravno, dobrodošli!

Imelda Ramović (pas Tango)
Imelda Ramović (pas Tango) (Foto: Sanjin Kaštelan)