U toplijim mjesecima kada gležnjače, tenisice i sve druge zatvorene komade obuće zamijenimo sandalama, šlapicama, japankama... pored manikure bitna postane i pedikura.

Iako je proljeće ove godine čudljivo, sezona sandala vrlo je blizu kao i vrijeme da pokažemo nožne prste. Zato upravo ovih dana mnoge žene odlaze na pedikuru koja uključuje njegu i uređivanje stopala i noktiju.

Kada je u pitanju ovaj drugi dio, opcije su razne. Za početak birate oblik noktiju, hoće li biti primjerice zaobljeni ili ravni, a onda je tu i odabir nijanse laka za nokte. Kao i kod manikure, i u svijetu pedikure izvediva su prava mala čuda.

Pored neutralnih nijansi koje nikad ne izlaze iz mode i klasične crvene boje laka, tu su i razne druge mogućnosti koje uključuju cvjetove, šljokice i brojne druge motive.

Ružičasta manikura 20 dokaza da je ružičasta manikura uvijek pun pogodak

Slika nije dostupna Divni detalji: Deset pastelnih manikura s kojima ćete skupljati komplimente Jednostavnije opcije možete izvesti i sami kod kuće, dok ćete oko nekih složenijih vjerojatno trebati pomoć stručnjakinje. U svakom slučaju, ako ste baš ovih dana zakazali odlazak na pedikuru, možda vam ideje u nastavku poslužne kao inspiracija kako ukrasiti nokte na nogama za ljeto 2021. godine. Ako se odlučite za pedikuru s trajnim lakom, dobit ćete izdrživu opciju koja će trajati četiri tjedna pa čak i duže.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju