Penelope Cruz plijenila je poglede na crvenom tepihu u Veneciji uoči premijere svoga novog filma – trilera Wasp Network scenarista i redatelja Oliviera Assayasa.

Galerija Penelope Cruz na crvenom tepihu u Veneciji Penelope Cruz na crvenom tepihu u Veneciji - 2 Penelope Cruz na crvenom tepihu u Veneciji - 1 +0 Bijela haljina iz couture kolekcije Ralph & Russo koja podsjeća na vjenčanicu

Za tu svečanu prigodu odabrala je raskošnu kreaciju iz jesenske couture kolekcije britanskog brenda Ralph & Russo.

Penelope Cruz na dodjeli nagrada Goya - 5 Penélope Cruz: "Zahtjevna" haljina u kojoj je hodanje pravi izazov

Riječ je o bijeloj haljini s naglašenom suknjom od tila koja je nalikovala na vjenčanicu te koju bi mnoge žene prije odabrale za svoje vjenčanje nego za crveni tepih.

Penelope Cruz na crvenom tepihu u Veneciji - 3 Bijela haljina iz couture kolekcije Ralph & Russo koja podsjeća na vjenčanicu (Foto: Getty Images)

Kosu je podigla u elegantnu punđu kako bi istaknula nekoliko decentnih komada nakita iz vlastite kolekcije za Atelier Swarovski, a izdanje zaokružila crvenim ružom na usnama koji je predstavljao savršeni kontrast njezinoj preplanuloj puti.

Pogledajte i 12 jesenskih haljina za vjenčanja i druge svečane prigode iz domaćih trgovina:

Već od 179 kn: 12 haljina za jesenska vjenčanja i druge svečane prigode Zara, 299,90 kn Reserved, 599,90 kn Mango, 449,90 kn +9 Massimo Dutti, 749 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju