Penelope Cruz viđena je dok je na ulicama New Yorka snimala novu modnu kampanju za jedan talijanski brend obuće i odjeće, a prema outfitu koji je prelijepa Španjolka nosila može se zaključiti da je riječ o kolekciji za sezonu jesen/zima 2024./2025. godine.

Galerija Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 5 Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 1 Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 6 +2 Penelope Cruz u visokim čizmama s ravnom petom

Oskarovka Penelope Cruz prošle godine postala je zaštitno lice brenda Geox i to je prvi put da taj talijanski brend obuće i odjeće ima svog ambasadora. Penelope je sa svojom sestrom Monicom Cruz sudjelovala i u dizajniranju Geoxove lanjske kolekcije, a suradnja se nastavlja i u nadolazećim kampanjama.

Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 2 Penelope Cruz u visokim crnim čizmama i bijeloj mini haljini (Foto: Profimedia)

Proljeće je obično vrijeme kada se rade kampanje za nadolazeću sezonu jesen/zima, pa je tako Penelope Cruz za snimanje u njujorškoj četvrti SoHo nosila bijelu pletenu haljinu mini kroja rebraste strukture te preko nje crnu jaknu s kapuljačom dužine do bedara.

S obzirom na to da je riječ o brendu koji je prvenstveno prepoznat po obući, posebna pažnja dana je čizmama koje je glumica nosila. Riječ je o crnom modelu visine do ispod koljena, s ravnom petom i ukrasnim metalnim detaljem na sarama.

Čizme klasičnog dizajna djeluju vrlo udobno, a sjajno pristaju upravo uz kratke odjevne komade te uske hlače i traperice, kako bi najbolje došle do izražaja.

Penelope Cruz u visokim čizmama i bijeloj mini haljini - 3 Penelope Cruz na snimanju nove kampanje za brend Geox (Foto: Profimedia)

Divna Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji za crveni tepih, ali i za ples Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji na SAG Awards 2024. Penélope Cruz na SAG Awards 2024. Penélope Cruz na SAG Awards 2024. +1 Penélope Cruz u Chanelu

Penélope Cruz u haljini s 367 tisuća ručno vezenih šljokica prizvala proljeće Posebno se istaknula glumičina nova frizura Penélope Cruz na dodjeli nagrada Goya Penélope Cruz u Chanelovoj kreaciji +2 Penélope Cruz i Pedro Almodóvar na dodjeli nagrada Goya

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju